Rüyada özlediğin bir arkadaşını görmek

Rüyada özlediğin bir arkadaşını görmek elinde bulunan imkânlara rağmen insanlara olan güveninin sarsılmasından ötürü iş hayatından uzunca bir süre uzak kalacağına ve kendisinin hiç bilmediği bir konuda bazı insanlar tarafından öne sürüleceğine, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine, düşmanlarının çatlamasına vesile olacağına, rüya sahibinin uykusuz ve mutsuz günler geçireceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, düşmanların ve rakiplerin çok büyük kıskançlıklar duyacağına ve uzun, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine, yeni işler alacağına, daha fazla kazanç elde edeceğine, kazancın ve malın günden güne daha da artacağına, işlerin kısa sürede yoluna gireceğine, gözden düşeceğine alamet eder.

Rüyada özlediğin bir arkadaşını gördüyseniz:

  • Yeni şeyler denemek veya keşfetmek isteyebilirsiniz.

Rüyada özlediğin arkadaşını görmek belli bir kazanç elde edileceğine, kişinin daha önce hiç yaşamadığı kadar rahat koşullarda yaşayacağına, maddi anlamda güçleneceğine rivayet eder.

Rüyada özlediğin bir arkadaşını görmek uykusunda ne kadar bel ağrısı çekerse o kadar rahatlayacağına, iyileşeceğine, yakasının beladan ve dertten kurtulmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölmüş babayı özlemek bir daha olur olmadık yerlerde, olur olmadık şekillerde konuşmayacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım etmek için de harcayacağına delalet etmektedir.

Rüyada özlediğine sarılmak evinin kapısının her zaman sevdiği kişilere açık olduğuna ancak bazı kötü niyetli kişilerin bu durumu istismar edeceğine ve kırgınlık yaşanacağına, aradığı aşkı bulacağına ve allah’ın kendisine sevdiği ile yaşamayı er ya da geç nasip edeceğine yorulur.

Rüyada eski sevgiliye özlediğini söylemek mutluluğunun daim olacağına, büyük bir kazanç kapısı kazanılacağına delalet eder.

Rüyada bir kişiyi özlemek kazancın düşeceğine, huzurun, keyfin ve ağız tadının kaçacağına, kazancın bir değil en az iki kat arttırılacağına tabir olunur.

Rüyada annesini özlemek içinde bulunduğu sıkıntılardan herhangi bir zorluk çekmeden kurtulacağına, rahat nefes aldıracak bir işe girileceğine tabir olunur.

Rüyada eski sevgilinin seni özlediğini görmek evine huzur ve bereketin geleceğine, bol dua edeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments