Rüyada tuzlu su yutmak

Rüyada tuzlu su yutmak sıkıntıların allah’ın izni ile son bulacağına ve iş hayatında hayırlı ve iyi kazanç sağlayan bir işe girileceğine, ailesine, arkadaşlarına ve akrabalarına karşı güveninin kırılacağına, yakasını belalardan ve belalı işlerden sıyıracağına, birçok kişinin merakını cezbedecek işler ortaya konacağına, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, huzurlu hissedileceğine, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına ve o kişiden duygularına karşılık göreceğine, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada tuzlu su yutmak gördüyseniz:

  • Seni tanıyanları şaşırtabilirsin.

Rüyada tuzlu su yutmak sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, saygınlığının da artacağına işarettir.

Rüyada tuzlu deniz suyu yutmak ancak daha sonra ortaya çıkacak ve rüyayı gören kişinin zor zamanlar geçirmesine ve aile hayatı içinde çok sıkıntılı ve zor durumlar ile karşılaşmasına sebep olacak olaylar yaşayacağına, insanlar arasında çok saygın bir pozisyona yükseleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tuz yutmak hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına ve karşısına çıkacak bir kişi ile dünyaevine gireceğine, kendisine olan güveninin artacağına işaret eder.

Rüyada yüzerken su yutmak hayal kırıklığına uğrayacağına, gözyaşı dökeceğine, yokluk ve geçim sıkıntısı ile geçen günlerinin de tamamen biteceğine rivayet eder.

Rüyada kirli su yutmak erkek ise askerlik ya da resmi bir görev için uzak bir yere gideceğine, mevcut düzeninin de kişiyi çok mutlu etmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada deniz suyu yutmak sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına, dertlerine çare bulacağına yorulur.

Rüyada lağım suyu yutmak eline geçen kazancın gün geçtikçe daha da artacağına, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına delalettir.

Rüyada denizde su yutmak saygınlığını yitireceğine, ortak bir noktada bulaşamayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments