Rüyada kirli su yutmak

Rüyada kirli su yutmak hayır getirecek işlere girileceğine, çok güzel bir şekilde süren aile hayatında bazı büyük sorunların yaşanacağına, aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına, itibar göreceğine, bir sebeple hayati tehlikeler atlatacağına, manevi bir rahatlama yaşanacağına, sorunların epey büyük sorumluluklar getireceğine, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kirli su yutmak gördüyseniz:

  • Yorıılmak bilmeden bir çok önemli işi başarabilirsiniz.

Rüyada kirli su yutmak haneye bazı kötü niyetli kişilerin gireceğine, zarara uğrayacağına delalet etmektedir.

Rüyada tuzlu su yutmak herhangi bir kaza ile ya da başka bir sorunla karşılaşmayacağına, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına ve çok büyük sorun yaratan bazı çalışmaların iptal edilip diğerlerine ağırlık verilmesi ile çok daha büyük kazançlar elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada deniz suyu yutmak mekân değiştireceğine, eline yeni fırsatların geçeceğine, işlerinin açılacağına işarettir.

Rüyada lağım suyu yutmak çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirip her zaman insanların gözünde çok saygın ve başarılı biri olarak yer alacağına, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına rivayet eder.

Rüyada tuzlu deniz suyu yutmak düşmanınızın sizinle uğraşamayacak kadar güçsüz olduğuna, şansının geri döneceğine, kısmetlerinin açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada denizde su yutmak başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine ve haneye bolluk ve bereket dolacağına, kurulu düzenin yıkılacağına ve tüm emeklerinin boşa gideceğine delalet eder.

Rüyada su yutmak işlerini yoluna sokacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine, maddi ve manevi açıdan kendisini çok yıpratacak bir kişi ile arkadaşlık kuracağına ancak durumun farkına vardıktan sonra arkadaşlık ilişkilerine son vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada yüzerken su yutmak sıkıntıya düşülen bir anda her zaman yardıma koşacak ve rüya sahibini savunup koruyacak bir kişi olacağına, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments