Rüyada lağım suyu yutmak

Rüyada lağım suyu yutmak aile hayatının günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, herhangi bir zorluk çekmeden kişinin her açıdan başarılı sayılacak bir yaşam sürdüreceğine, kendilerini toparlamaları ve işlerini düzeltmeleri için destek vereceğine, aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına, para pul sahibi olacağına, üzüntü duyulan ve endişe edilen olaylardan kurtuluşa erileceğine, iş hayatında engel olmaya çalışan rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, hayal kırıklığına, kazancının çok daha fazla olacağına rivayet eder.

Rüyada lağım suyu yutmak gördüyseniz:

  • Ufak şeylere takılmamalısınız.

Rüyada lağım suyu yutmak çok sevdiği kişilerden uzak duracağına, bugüne kadar gözünün önünde olduğu halde görmediği ikiyüzlü insanların varlığını öğreneceğine işaret eder.

Rüyada lağım yutmak içindeki tüm sıkıntılardan kurtulup hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu yaşayacağına, daha sonra yaşanan sorunun kökenine inileceğine, aslında nasıl yapılması ya da hareket edilmesi gerektiği konusunda bazı fikirler alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada lağım suyuna girmek bir sebeple çalışma üstünde bazı fikir ayrılıkları yaşanacağına, sevilen bir kişi ile tartışılacağına işaret etmektedir.

Rüyada lağım suyu görmek aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine, yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına işaret eder.

Rüyada lağım suyunda yüzmek kendini dinine daha fazla vereceğine, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine inanılır.

Rüyada lağım suyuna batmak rahatlayacağına, hem bedenen hem de ruhen iyileşeceğine, ancak tüm bu sorunların ardından yeteneğe bağlı olarak bazı projeler gerçekleştirileceğine yorulur.

Rüyada lağım suyunda boğulmak işinde yükseleceğine, ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına, dertlerin biteceğine, yeni işlere girileceğine, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, dileklerin gerçekleşeceğine, başarıların devamlı olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada lağımlı suya düşmek mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, elindeki kazancı ya da zenginilği iş için kullanacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments