Rüyada yüzerken su yutmak

Rüyada yüzerken su yutmak aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına ve çok güzel günlerin yaşanacağı zamanların geleceğine, maddi anlamda zarar edeceğine ve hayallerini uzun bir süre ertelemek zorunda kalacağına, işsiz olan kişinin iş sahibi olacağına, borcu olan kişinin borçlarını ödeyeceğine, sözlerinden çıkmayacağına, anne baba duası alınacağına, bu sayede karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına, çaresiz ve çözümsüz kalacağına, kendisine kalacak yüklü miktarda miras ile üzüntülerinden kurtulacağına, tanıdığı kişilerden birine yardım isteği üzerine yardım edeceğine tabir olunur.

Rüyada yüzerken su yutmak gördüyseniz:

  • aklınızdaki her neyse, buraya siz koyun.

Rüyada yüzerken su yutmak iftirayı atan kişinin ortaya çıkarılması ve iftiranın gerçek olmadığının ispatlanması konusunda elinden gelen herşeyi yaparak gerçekleri insanlara göstereceğine, iş yerinde çok zarar edileceğine ve maddi ve manevi büyük travmalar yaşanacağına işarettir.

Rüyada su yutmak üzüntü duyulan ve endişe edilen olaylardan kurtuluşa erileceğine, yakasını belalardan ve belalı işlerden sıyıracağına alamet etmektedir.

Rüyada lağım suyu yutmak sevinç gözyaşları döküleceğine ve sağlık sorunları yaşayan bir akrabaya maddi ve manevi olarak yardımcı olunacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada deniz suyu yutmak işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, sorunlu bir dönem geçirileceğine, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına yorulur.

Rüyada kirli su yutmak çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hayatında çok yeni ve çok güzel olaylar meydana geleceğine, sevilen kişiler ile güzel günler geçirileceğine inanılır.

Rüyada tuzlu deniz suyu yutmak hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayal ettiği şeylere kavuşacağına, gam ve kasavetin de uçup gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada denizde su yutmak kısa süre içinde başarı getirecek bir işe girileceğine, yapılan işlerin fazla kar getireceğine tabir olunur.

Rüyada tuzlu su yutmak bir sebeple rüya sahibinin tekin olmayan kişiler ile sorun yaşayacağına ve bu sorun yüzünden aradaki bağların epey bir gerileceğine, aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına delalettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments