Rüyada babayı asker görmek

Rüyada babayı asker görmek yakın bir akrabadan miras kalacak olan bir işin başına geçileceğine, kendisi ile gururlanacağına, maddi açıdan büyük bir kayba uğranacağına, allah’ın yaşamayı kendisine istediğinden de fazla layık göreceğine, her zaman akıl yolu ile doğruyu bulacak olan kişinin rahat bir hayat süreceğine, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına, çok mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olacağına, işlerin ters gideceğine ve çok büyük sorunlar yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada babayı asker gördüyseniz:

  • Maddi kaynaklarınızın artması, ya da bazı yeni kaynaklar bulmanız mümkün olabilir.

Rüyada babayı askere göndermek borçsuz, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, işlerinin her zaman büyüyeceğine, kurduğu bir ortaklık sayesinde daha iyi bir kazanca sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada babasının askere gittiğini görmek bunun için çok kısa bir süre kaldığına, sabırla hareket ettiğinde zaferin onun olacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada babanın askere gittiğini görmek atılacak adımların boşa çıkacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, işlerine dört elle sarılacağına yorulur.

Rüyada babasını asker görmek çok büyük işlere girip yüklü miktarda kazançlar elde edeceğine, çalışma hayatında çok hayırlı imkânlar ile karşılaşacağına, iş ile ilgili tüm sıkıntıların ve sorunların çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada babayı asker görmek iş ile ilgili problemlerden ötürü çok büyük zorluklar yaşayacağına, kendisini bir sorunlar yumağı içinde bulabileceğine ve çok büyük umutlar ile girdiği bir işten büyük zararla çıkacağına inanılır.

Rüyada tabancalı asker görmek yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına, uzun zamandan beri istenen ve çok büyük getirisi olacak bir şeye kavuşulacağına, aile içinde huzur ve mutluluğun her daim süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada askerdeki sevgiliyi görmek işinden ve parasından olacağına, uzun zamandan beri içinde saklayıp kimseye söyleyemediği bir şeyi söyleyip kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada askerden ödül almak sevinçli haberlerin geride kalacağına ve üzüntülü bir ruh haline bürünüleceğine, allah’ın kendisine herşeyin en iyisini, en lüksünü, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments