Rüyada tabancalı asker görmek

Rüyada tabancalı asker görmek iş ile ilgili çektiği sıkıntılardan edilen hayır duaları sayesinde kurtulacağına, zaman içinde üzüleceği bazı şeyler ile karşılaşacağına ancak kalbinin kırılmasına rağmen yaptığı işten asla vazgeçmeyeceğine, işlerinin azalacağına, huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, zor zamanların sona ereceğine ve uzun süre sonra mutlu olunması yolunda bazı adımlar atılacağına, ard arda ortaya çıkacak hayırlı işlere, zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine, borç batağı içinde, hasta, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, hayır duaları alacağına, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine, göstereceği üstün yeteneklerin takdire layık görüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada tabancalı asker gördüyseniz:

  • İstediğiniz sonuçları elde edemeseniz bile, planlarınızı ortaya koyabilecek diğer bir yol bulabilirsiniz.

Rüyada tabancalı asker görmek üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine, başka bir şehir ya da ülkeye taşınacağına yorulmaktadır.

Rüyada tabanca ve mermi görmek hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine, ailesinin şerefini yükseltip, onurlu bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada tabanca satın almak gittikçe daha fazla içine kapanıp çok üzücü ve can yakıcı sorunlar ile karşılaşacağına, uzun zamandan beri yaşadığı ve bir türlü kurtulma fırsatı bulamadığı sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada tabancayla arkadan vurulmak evinde ve işinde yardımcıları olacağına, yanlış giden neyse düzeltilmesi için uğraşılacağına, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine işaret eder.

Rüyada tabanca yakalatmak dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, sahip olacağı malın faazlalığına delalet eder.

Rüyada tabanca ateş etmek emek verilen ve ter dökülen çalışmaların istenilen şekilde sonuçlanacağına, dünya malı elde edeceğine alamet eder.

Rüyada başka birinin tabancayla vurulduğunu görmek hayatı boyunca, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına ve elini attığı her işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, kişinin eski yaşantısına dönerek yeniden mutlu günlerin keyfini sürmeye başlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada tabanca temizlemek neşesini ve yaşam enerjisini geri kazanacağına, kendisini sıkan ve üzen kişilerden uzak duracağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments