Rüyada babanın askere gittiğini görmek

Rüyada babanın askere gittiğini görmek geçimini çok rahat şekilde sağlayacağına, başarıya giden yolların önünde bazı engeller olacağına, çok büyük kazanç sağlanabilecek işlerin elden kaçırılacağına, beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına, üzerindeki kısmetsizliğin ve uğursuzluğun kaybolacağına, çok rahat bir döneme gireceğine, yapacağı o işi onaylamayacağına, işlerini yoluna koyarak ailece mutlu günler geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada babanın askere gittiğini gördüyseniz:

  • Plan, proje veya fikirlerinizi ortaya koyma biçiminiz meteor yağmurlarını andırıyor olabilir.

Rüyada babayı askere göndermek yeni bir eğitim kurumuna girileceğine, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, mevkie edineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada babasının askere gittiğini görmek işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, yapılacak araştırmalar ve ortaya konulacak çabaya rağmen sorunun bir türlü düzeltilmeyeceğine işaret eder.

Rüyada babanın askere gittiğini görmek rahat edeceğine, hafifleyeceğine ve deyim yerindeyse sevinç naraları atacağına, gelecek ve geçim kaygısının başlayacağına, moralinin bozulacağına ve yaptıklarının kendisini tatmin etmemesi nedeniyle, kendisine olan sevgisini ve saygısını da kaybedeceğine işaret eder.

Rüyada babasını asker görmek parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, zor bir durumun üstesinden gelineceğine işaret eder.

Rüyada babayı asker görmek hayatından kendisine üzüntü ve sıkıntı veren insanları çıkaracağına, iş hayatında çok çalışarak yüksek mevkilere terfi edeceğine, zaferler kazanacağına, rakiplerini alt edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada askere gidenleri görmek şansın yaver gideceğine ve sevinçli haberler alınacağına, aile içinde büyük sorunlar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada asker olan birinin geldiğini görmek problemlerinin de çözümlerine kavuşacağına, haksızlığa uğranacağına ve haneye ayrılık gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada askerde nöbet tutmak sabır ve azim göstermesi sayesinde hayırlı bir iş hayatına ve mutlu bir evliliğe sahip olacağına, kişinin adeta gençleşeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments