Rüyada askerdeki sevgiliyi görmek

Rüyada askerdeki sevgiliyi görmek mantıklı ve akıllıca hareketlerde bulunmak suretiyle herkesi kendisine hayran bırakacağına, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına,verilen emeklerin ve yapılan sürprizlerin boşa gideceğine, umutlarını kaybedeceğine, özgüveninin ve cesaretinin kırılacağına, çileli ve zorlu günler yaşayacağına, rakiplerini alt edeceğine, yarasını saracağına, yardım edilen kişilerin ihanetle cevap vereceklerine, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden iyi haber gelmeyeceğine, yarınlara bakacağına delalet eder.

Rüyada askerdeki sevgiliyi gördüyseniz:

  • Romantik ilişkiler moral olarak olumlu etki yapabilir.

Rüyada sevgilinin askerden geldiğini görmek sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine, ayrılığın sandığından da uzun olacağına, eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevgiliyi asker görmek güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine ve tüm bu güzel gelişmeler sayesinde de deyim yerindeyse ağzının kulaklarına varacağına, keyfinin ve moralinin bozulacağına ve zor günler geçireceğine işarettir.

Rüyada sevgilisini asker olarak görmek huzurlu hissedileceğine, bilmediği duyguları tadacağına, daha önce hiç tadına varmadığı lezzetleri keşfedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevgilinin askere gitmesini görmek ortaya çıkan sorunların üstesinden geleceğine, içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına, rahat edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada asker sevgili görmek kendine olan güvenini yitireceğine, sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine delalettir.

Rüyada askerdeki eski sevgiliyi görmek can bulacağına, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine alamet eder.

Rüyada sevgiliyi askere yollamak gayretlerinin ödüllendirileceğine, hak yemeyeceğine yorulur.

Rüyada sevgilini askere göndermek herhangi bir zarara uğranmayacağına, çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments