Rüyada tüysüz papağan görmek

Rüyada tüysüz papağan görmek rüya sahibinin rahatlığa kavuşacağına, çok kısa sürede sevdiğiniz birinden sevindirici bir haber geleceğine, zorluklarının biteceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının son bulmasına vesile olacak çarelerin karşısına çıkacağına, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sıklıkla çıkılacak yurt dışı gezilerine ve yabancı arkadaşlıklar kurulacağına, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, daha rahat bir nefes alacağına alamet eder.

Rüyada tüysüz papağan gördüyseniz:

  • Sadece ilişki olsun diye ilişkiye giren bir kişi olmaktan kaçının.

Rüyada tüysüz papağan görmek ancak önce kısa bir süre de olsa sıkıntı çekeceğine, daha sonra hayırlı işlere gireceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına, kendisini kıskanan ve işlerini kötüleyen kişileri yenilgiye uğratacağına delalettir.

Rüyada papağanın uçtuğunu görmek elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına alamet eder ve rüya sahibinin karlı olacak yatırımlardan önemli oranda kazanç elde edeceğine, işlerin günden güne açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil renkli papağan görmek borçların biteceğine, yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına, refah içinde yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada cennet papağanı görmek sürekli yerinde sayacağına, bazı kişiler ile iş ile ilgili ortaklıklar kurulacağına delalet eder.

Rüyada papağan öldüğünü görmek yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine, ardın karşısına bazı sorunlar çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada papağana su vermek maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, malın bereketinin artmasına işaret eder.

Rüyada papağan sürüsü görmek çektiği zorlukların biteceğine, moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, geçim derdinin sona ereceğine ve kötü günlerinin de unutulacağına, hikmetli, kudretli kişiler arasına gireceğine ve hidayete ermeyi başaracağına yorulur.

Rüyada iki tane papağan görmek ticaret hayatın da sağlam bir yeri olacağına, zorlukların ve sorunların aşılacağına, engellerin ortadan kalkacağına, rüyayı gören kişinin güç, kudret sahibi olacağına, maddi olarak çok ileri düzeye geleceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments