Rüyada ölmüş babasını tabutta görmek

Rüyada ölmüş babasını tabutta görmek el attığı bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, kalbini tekrar hayata açacağına, yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine, omuzlarındaki ağırlıktan kurtulmanın yollarını bulacağına, daha büyük başarılar kazandıracağına, üzüntü ve endişelerinin son bulacağına, ancak akrabalarından birinin destek vermesi sayesinde çok iyi bir hal alacağına, atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, eline geçen fırsatları boş yere bir şekilde harcadığına ve çok üzüleceğine, ancak yakın bir arkadaşın bulacağı bir kaynak sayesinde sorunun ortadan kalkacağına, projenin gerçekleştirileceğine delalettir.

Rüyada ölmüş babasını tabutta gördüyseniz:

  • Evinizle ilgili değişiklikler yapmanız gerekebilir.

Rüyada babasını tabutta görmek çok huzurlu bir ortama kavuşacağına, istek ve arzularının gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada babasının tabutunu görmek tüm sıkıntılarının kısa bir sürede ortadan kalkacağına, atılan adımlar sayesinde hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine işaret eder.

Rüyada ölen babayı tabutta görmek büyük bir kazanç elde edileceğine ve bu sayede rüya sahibinin başını sokabileceği bir eve kavuşacağına, hayırla yad etmeye inanılır.

Rüyada babayı tabutta görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, zor zamanlar geçiren bir dosta yardımcı olunacağına, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada babasının tabutunu taşımak nankörlük, vefasızlık, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına tabir olunur.

Rüyada ölmüş babasının tabutunu görmek şansının açılacağına ve özellikle de kısmetinden yana yüzünün güleceğine, rüya sahibine hayır, mutluluk, başarı, bolluk, bereket ve huzur getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş babayı tabutta görmek geleceği için kayda değer girişimlerde bulunacağına, bir sebeple ortaklığın bozulacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölmüş babasını tabutta görmek hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine, yeni işlere ve projelere gireceğine ve çok başarılı olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
NERMİN ada

Ölmüş babam tabutta bir evde HERKEZ dua ediyordu bende katıldım duaya