Rüyada babasının kızını dövdüğünü görmek

Rüyada babasının kızını dövdüğünü görmek mesleğinde geri plana düşeceğine, kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, haram mal yiyip içeceğine, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, sevdiği kişi ile çok güzel bir birliktelik yaşayacağına, zina edip eşini başkaları ile aldatmayacağına, kafasının ve içinin rahatlayacağına alamet eder.

Rüyada babasının kızını dövdüğünü gördüyseniz:

  • Belli konulara kendinizi adamanız harika şeyler ortaya çıkarmanızı sağlayabilir.

Rüyada baba kızını dövmek kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine rivayet eder.

Rüyada babasının kızını dövdüğünü görmek hedeflerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, daha önce uğranılmış olan zararın kısa zamanda kapatılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kocasının kızını dövdüğünü görmek yeni bir şehirde yeni bir işe girip yeni bir hayata başlayacağına ve çok huzurlu, mutlu ve hayırlı bir hayat süreceğine, evlatlarından hayır bulacağına inanılır.

Rüyada sevdiği kızı dövmek kendi başına sorunlarını çözmeye çalışacağına, kendisini dolandırıp para almak isteyen bir kişiler ile karılaşacağına ve kendisinin olmayan bir borcu ödeyeceğine tabir olunur.

Rüyada kızı dövmek nasip ve kısmetin yanlış yolda arandığına, yeni ve daha hayırlı kararlar verilmesi gerektiğine ve böylece işlerin sevinç ve mutluluk getireceğine, iyi giden hayatının bir anda bozulacağına, iflas edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada küçük kızı dövmek yapılacak karalama çalışmalarının herhangi bir zarar veremeyeceğine, yaşanan sıkıntıların herhangi bir sorun yaratmayacağına, iş hayatı içinde istenmeyen sorunlar yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada öz kızını dövmek girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, muradına ereceğine, cesaret ve özgüven sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tanımadığı bir kızı dövmek daha iyi imkânlara sahip olacağına, sermayenin harcandığına değeceğine, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine ve hedeflerin karşılık bulacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments