Rüyada öz kızını dövmek

Rüyada öz kızını dövmek her gelen yeni günün kendisi için çok daha hayırlı ve güzel olacağına, dost sandıklarından değil de öylesine arkadaşlık ettiği bir kişiden destek göreceğine, daha sonra yaşayacağı bazı tatsız olaylardan yüzünden kendisini kötü hissedeceğine, hata yapmadan düzgün ve bereketli, zengin bir hayat süreceğine, kendisini üzen durumlardan uzak kalıp, hayatın iyi yanlarına bakmaya çalışarak, daha pozitif biri olacağına, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine, yapılan işlerde büyük başarı kazanılacağına, borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine tabir olunur.

Rüyada öz kızını dövmek gördüyseniz:

  • Elinize geçen bilgiler veya haberler yanlış ya da eksik olabilir.

Rüyada öz kızını dövmek bolluğa, berekete, kişinin kafasının rahat edeceğine, gönlünün ferahlayacağına, kazancının epey düşeceğine ve aile hayatında hiç aklına gelmeyecek olaylar ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada öz kızını görmek ömür boyu kazanç getirecek bir işinin olacağına, zor işlerin çok büyük bir kolaylık sayesinde çözüme kavuşacağına alamet eder.

Rüyada öz abiyle kavga etmek gönül gözüyle olan biteni değerlendiren rüya sahibinin kendisi için en doğru olanı yapacağına, rahatsızlık duyulan konuların tatlıya bağlanacağına, huzursuzluk yaratan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, mutlu günlerin yaşanacağına, kısa sürede büyük bir aşama kaydedileceğine işaret etmektedir.

Rüyada öz kardeşini görmek bir sebeple iş konusunda adım atmakta biraz korkak davranacağına, rüya sahibinin neşesinin, keyfinin ve yaşam isteğinin geri geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada öz baba görmek karşısına çok büyük fırsatların çıkacağına ve bundan sonra yüzünün hep güleceğine, sürekli herhangi bir kazanç getirmeyecek işler ile uğraşacağına işaret eder.

Rüyada özlenen birini görmek maddi yükümlülüklerin azalacağına, kazana ve haklı çıkan tarafın kendisi olacağına, bu sayede sağlığının da huzurunun da yerine geleceğine rivayet eder.

Rüyada öz babasının öldüğünü görmek fakirleşeceğine tabiri cazise attan inip eşeğe bineceğine yani azı ile yetinmek zorunda kalacağına, iyilik görüleceğine tabir olunur.

Rüyada özlendiğini duymak huzurunun bozulacağına, rahatının kaçacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine, iş ile ilgili problemlerden ötürü çok büyük zorluklar yaşayacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments