Rüyada küçük kızı dövmek

Rüyada küçük kızı dövmek kurulan ortaklıkların yeni kapılar açacağına, hayal ettiği şeylere göstereceği azim sayesinde kısa sürede ulaşacağına, kişinin kaymağını toplayıp, pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına, bugüne değin fark edilmeyen yanlarını ortaya çıkararak pek çok kişiyi kendisine hayran bırakarak şaşırtacağına, gönül işlerinden yana hayır bulacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, malının ve parasının da artacağına delalet eder.

Rüyada küçük kızı dövmek gördüyseniz:

  • Herkesin adil oynaması gerektiği konusunda haklısınız.

Rüyada küçük kızı dövmek yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine, daha sonra kazanılan bu paralar ve mallar ile yeni işlere girileceğine ve kazanılan paranın daha da arttırılacağına inanılır.

Rüyada küçük bebek dövmek ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına, sevdiği kişilere yardım edeceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine ve aile hayatının hayırlı gelişmelerle dolacağına yorulmaktadır.

Rüyada küçük bir çocuğu dövmek kişinin dünya malında önemli derecede bolluk yaşanacağına, gelir elde edeceğine inanılır.

Rüyada kendinden küçük birini dövmek erken evlilik yapacağına, pek çok isteğin zorluk çıkmadan gerçekleşeceğine delalet eder.

Rüyada küçük çocuğu dövmek yaptığı işten çıkarılacağına, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine, karşısında esas duruşa geçilecek kadar itibar kazanacağına ve zaferler elde edeceğine alamet eder.

Rüyada babasının kızını dövdüğünü görmek meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, hayatının zaferlerle dolacağına, sıkıntılarını bu sayede yeneceğine, çok büyük başarılar kazanarak kendisine iş hayatında çok önemli bir yer edineceğine, yaptığı her işle adından söz ettireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı gelişmeler yaşanacağına inanılır.

Rüyada kızı dövmek girdiği bu yolda önlenemez bir yükselişe geçeceğine ve her yeni çalışması ile daha çok kitleye ulaşıp çok ünlü biri olacağına, makamını garantileyeceğine delalet eder.

Rüyada üvey kızını dövmek mesai saatlerinin de uzun olacağına, bütün sorunlarından ve sıkıntılarından çok büyük çaba göstererek kurtulacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments