Rüyada baba kızını dövmek

Rüyada baba kızını dövmek kendisine çeki düzen verirken aynı zamanda kişisel gelişimine katkıda bulunacak işlerle uğraşacağına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, yapılan çalışmaların heba olacağına, borçlarının azalacağına, geçim sıkıntısının bitip, faturalarının rahatlıkla ödeneceğine, iş hayatında ortaya koyacağı projeler sayesinde önünün açılacağına, hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine, işlerin bir düzene oturtulduktan sonra kalben rahat olunacağına, kalp kırıklıkları nedeniyle araları açılan çiftlerin sorunlarını karşılıklı konuşarak halletme yoluna gideceklerine, rüya sahibinin anlayışlı ve hoşgörülü biri olmak için çaba göstereceğine, dertleşerek moral bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada baba kızını dövmek gördüyseniz:

  • Güvenebileceğiniz kişilere yakın durun.

Rüyada babasının kızını dövdüğünü görmek rahatlık sıhhat ve huzur içinde olacağına, kariyerinin herkesin kolaylıkla elde edemeyeceği nitelikte olacağına, bu durumun az da olsa onu kibirlendireceğine delalettir.

Rüyada baba kızını dövmek kendisini bir sorunlar yumağı içinde bulabileceğine, kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, sosyal hayatında ve iş hayatında neredeyse farklı bir kişi olarak görüleceğine ve çok büyük bir sevince kapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kızın dövmek evinde maddi ve manevi hiçbir eksiğinin olmayacağına, uzun zamandan beri iş hayatında yaşadığı sorunlardan kurtulmak için çok başarılı bir kişi ile ortaklık kuracağına alamet etmektedir.

Rüyada tanımadığı bir kızı dövmek keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına, fesatlık ve gaflet içinde olan birine karşı zafer elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada annenin kızını dövmek çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine, kişinin heyecandan neredeyse kalbinin duracakmış gibi hissedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kızı dövmek ömrünün uzun, bereketli ve hayırlı olacağına, malvarlığının çok daha artacağına yorulur.

Rüyada bir kızı dövmek eşler arasında günden güne daha büyük kavgalar yaşanacağına, tüm isteklerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine delalettir.

Rüyada sevdiğin kızı dövmek ayrılık yaşanacağına, işlerin açılacağına, aranın bozuk olduğu birisiyle konuşulup sorunların çözüleceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments