Rüyada kızı dövmek

Rüyada kızı dövmek uykusunda ne kadar bel ağrısı çekerse o kadar rahatlayacağına, yaşamın güzelliklerle dolacağına, işlerin rast gideceğine, hayatındaki engellerin teker teker ortadan kalkacağına, çok büyük miktarda kazanç getireceğine, kendisini çok zorlayacak ve toparlanmasına bir türlü izin vermeyecek bir durumla karşılaşacağına, hayatının ve işlerinin büyük bir hızda değişeceğine, varolan kötü durumların ortadan kaldırılacağına, zararların telafi edileceğine, büyük işlere girileceğine, maddi ve manevi olarak büyük ferahlık yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada kızı dövmek gördüyseniz:

  • Siz yeni bir işe gerek duymasanız bile bazı tekliflerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada kızını dövmek evli ise eşiyle mutlu bir hayat süreceğine, maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına ve ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde üst mevkide bir yere terfi edileceğine delalet eder.

Rüyada kocasının kızını dövdüğünü görmek bunların devlet kapılarından geçeceğine, çok daha büyük işlere gireceğine işaret eder.

Rüyada amca kızını dövmek çok zor zamanlar geçirileceğine, yapılan ortaklıkların bozulacağına, dileklerin kabul olacağına işaret eder.

Rüyada bi kızı dövmek kendisini çekemeyen ve kıskanan insanların yaptığı kötülükleri bertaraf edeceğine, sıkıntılarını atlatacağına, ağız tadını kaçıracak bir ortama girileceğine delalettir.

Rüyada bir kızı dövdüğünü görmek haciz veya icra gibi durumların söz konusu olacağına, yaşamının en önemli zamanlarının da deyim yerindeyse kurban edilmiş olacağına işarettir.

Rüyada babasının kızını dövdüğünü görmek daha önce kendisi için değerini yitirmiş olan bir şeyin eski önemine kavuşması ile çok başarılı olacağına, aile saadetini de hiçe sayarak hareket edeceğine alamet eder.

Rüyada kızını tokatla dövmek içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, rüya sahibinin hayat koşturmacası içinde sürekli yorulacağına, mutlu olunacağına ve yaşanacak güzel olaylar ile yakında çok sevinileceğine rivayet eder.

Rüyada annenin kızını dövmek sıkıntıların ve üzüntülerin bir daha ortaya çıkmamak üzerek biteceğine, sevdikleri ile birlikte olacağına, maddi olanaklarının rahat rahat yaşamasına el vereceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments