Rüyada babasının el öpmek

Rüyada babasının el öpmek aldığı kararların kendisine menfaat ve kar getireceğine, doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde zorluk çekmeden kavuşacağına, girilen bir işte yapılan bir hatadan ötürü çok büyük zarara düşüleceğine, bu zarar yüzünden alınan borcun uzun bir süre boyunca ödenemeyeceğine, gittikçe büyüyeceğine ve bu yüzden rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına, kendisini aşan işlere kalkışacağına, işlerin düzene gireceğine, çekilen sıkıntıların ve zorlukların da son bulacağına, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, eşler arasına kara kedi gireceğine, isabetli girişimlerde bulunup kendi işinin başına geçeceğine tabir olunur.

Rüyada babasının el öpmek gördüyseniz:

  • Yeni bilgiler edinebilir, belli konularda tecrübelerinizi arttırabilir ya da tecrübeli kişilerden fikir alabilirsiniz.

Rüyada ölen babanın elini öpmek kısmetli bir kişi olunması sayesinde girilen bütün işlerde çok büyük kazanca kavuşulacağına, bazı pişmanlıklar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada ölmüş anne babanın elini öpmek alafranga tuvalete küçük tuvaletini yaptığını görmesi, mal kaybına uğrayacağına, arif kimselerden sayılacağına işarettir.

Rüyada ölmüş baba eli öpmek rüya sahibinin, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, eline geçen fırsatların boşa çıkacağına tabir olunur.

Rüyada ölmüş babanın elini öpmek projelerin ve ortaya konulacak olan çalışmaların büyük bir prestij sağlayacağına, zor günlerin geride kalacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, emek ve değer verdiği kişilerden nankörlük ve vefasızlık göreceğine, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına işaret etmektedir.

Rüyada babasının el öpmek yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine işaret eder.

Rüyada anne babanın elini öpmek sağlık sorunlarından ötürü daha doğal ve sağlıklı bir hayat seçileceğine, zorlukların artacağına inanılır.

Rüyada baba eli öpmek bilincin artacağına ve zihinsel açıdan çok berrak bir dönem geçirileceğine, işlerinin yolundan çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevgilinin babasının elini öpmek ancak kişinin sorumluluklarının bir anda ve çok fazla artması yüzünden zor durumda kalacağına, büyük maddi ve manevi zarara uğrayacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments