Rüyada tombul balık görmek

Rüyada tombul balık görmek her zorluğu kolaylıkla yenebileceğine, sorunlar karşısında sağduyulu davranarak karlı çıkacağına, bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına, gurbette iseniz vatanınıza döneceğinize, musibetlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına, birçok yeni fikir edinileceğine, dostlukta ve evlilikte başarısız ve mutsuz olacağına, iş hayatında maddi zarara uğranacağına, sakınılan bir şeye nazar değeceğine, zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, rahat bir döneme girileceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına delalettir.

Rüyada tombul balık gördüyseniz:

  • Belli bir pozisyona veya duruşa yapışıp kalmamakta fayda var.

Rüyada tombul balık görmek gerçekleştireceği çalışmalarla adından sıkça söz ettireceğine, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine ve sevilen bir kişi ile yaşanan bir tartışmanın tatlıya bağlanacağına tabir olunur.

Rüyada tombul kadın görmek işinin gücünün rast gitmeye başlayacağına, sahip olduğu nimetin artacağına, neşesinin, keyfinin, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine delalet eder.

Rüyada tombul bebek görmek sevinileceğine ve huzurlu olunacağına, eğleneceğine delalet eder.

Rüyada tombul bebek doğurmak onunla güzel bir ilişki kuracağına, geleceğinin mutlulukla dolacağına, bir şansın ve kısmetin ardından yenilerini getireceğine rivayet eder.

Rüyada yüzünü tombul görmek bunun kendisi için büyük bir şans olacağına, eş, dost ya da akraba ile ilgili olarak alınacak kötü haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine delalet eder.

Rüyada tombul kedi görmek eline geçen yüklü miktarda kazanç sayesinde çok rahat edeceğine, bekar kimseler için ise muradının gerçek olup, güzel bir evlilik yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada erkek tombul bebek görmek yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, art niyetli kimselere rastlayacağına delalet eder.

Rüyada tombul bir bebek görmek dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, maddi sıkıntılarının ortadan kalkacağına ve yüzünün güleceğine, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments