Rüyada tırnakta siyah oje görmek

Rüyada tırnakta siyah oje görmek zor günlerin geride kalacağına, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, kendisini çok şanssız ve kısmetsiz olarak göreceğine bunun da onun bazen isyan etmesine, üzülmesine, sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına ve zorlukların kısa süre içinde sona ereceğine, hayatına da değer katacak kimselerle karşılaşacağına, zor günler geçirenlerin, sıkıntıya düşenlerin yanında olacağına, iş ile ilgili problemlerden ötürü çok büyük zorluklar yaşayacağına, zorlukları atlatacağına delalet etmektedir.

Rüyada tırnakta siyah oje gördüyseniz:

  • Genelde çevrenizdeki kadınlarla iyi ilişkiler kurabileceksiniz.

Rüyada tırnağa siyah oje görmek kazandığı paraların işine ve hanesine büyük miktarda bolluk ve bereket getireceğine, hayırlı işlere imza atacağına, geçiminin rahat ve kolay olacağına, ağız tadının, keyfinin, rahatının, konforunun ve lüksünün de sürüp gideceğine alamet eder.

Rüyada siyah ojeli tırnak görmek hem huzuru, hem ağız tadını, hem neşeyi hem de keyfi tadacağına, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına delalettir.

Rüyada tırnakta siyah oje görmek kendisine uygun bir kısmet bulup en kısa zaman içinde dünyaevine gireceğine ve çok mutlu olacağına, kıskanç birisini haneden uzaklaştıracağına yorulmaktadır.

Rüyada tırnağa siyah oje sürmek zaman zaman bu işyerinde verilen hizmetle ilgili olarak seminerlere gidileceğine, büyük ve başarılı kişiler ile tanışılacağına işarettir.

Rüyada tırnağını ojeli görmek insanlarla olan uyumunun ve iyi geçiminin de artacağına, maddi açıdan büyük bir zenginlik kazanacağına delalet eder.

Rüyada tırnaklarını ojeli görmek yeni bir dış görünüşe, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, bu sayede içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, huzurlu ve mutlu olacağı günlerin geleceğine yorulur.

Rüyada tırnaklara oje görmek yaşanan bir rahatsızlıktan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, bir defa kesişen yollarının da bir daha asla ayrılmayacağına alamet eder.

Rüyada tırnaklarına oje görmek büyük atılımlar yapacağına, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments