Rüyada tırnaklarına oje görmek

Rüyada tırnaklarına oje görmek kişinin yaşadığı olumsuzluklardan nihayet kurtulmaya başlayacağına ve eskisi gibi neşeli, hayata daha iyimser bakan kişi haline geleceğine, yakın bir arkadaştan ya da bir ahbaptan destek alınacağına, hastalıkların kalmayacağına, mutluluk verecek gelişmeler yaşayacağına, hayırlı insanlar ile tanışılacağına ve engel olan insanlara rağmen mutlu bir hayat sürüleceğine, yapılan bir hatanın kendini bilmez bazı kişiler yüzünden kötü amaçlar için kullanılacağına, elinin darlığa düşmeyeceğine, kötü şeyler ile karşılaşsa bile daha sonra seyahat sırasında çeşitli kararlar vermiş olarak geri döneceğine, bu sayede iş hayatında hiç beklenmeyen bir atılım yapacağına delalet eder.

Rüyada tırnaklarına oje gördüyseniz:

  • Sakinliğinizi korumanızda fayda var.

Rüyada erkeğin tırnağında oje görmek kısmetli kapıların açılacağına, bazı iş konularında önemli devlet büyüklerine danışılacağına tabir olunur.

Rüyada ojeli erkek tırnağı görmek anne babayla ters düşüleceğine, duygusal olarak çok kötü olabileceğine ve çok üzüntü duyacağına tabir olunur.

Rüyada tırnak ojelemek gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına, üzüleceğine, moralsiz ve düşünceli olacağına inanılır.

Rüyada tırnağa mavi oje görmek neşe içinde olacağına, varsa tüm borçlarını ödeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada tırnağı ojeli görmek makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine, büyük bir gruba liderlik edileceğine, bazı çalışmaların büyük kazanç sağlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada ojeli tırnak görmek maddi açıdan çok zorlanılacağına, şöhretli biri olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tırnağa mavi oje sürmek maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, istenenden daha fazla mala sahip olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada tırnağında kırmızı oje görmek sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, sıkıntılarla boğuşan bir akrabanın toparlanması için bir ortaklık kurulacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments