Rüyada tırnaklarını ojeli görmek

Rüyada tırnaklarını ojeli görmek hasret çekenlerin kavuşacağına, şansının ve bahtının döneceğine, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine böylece amaçlarına nail olacağına, insanlarla uyumunun artacağına, kişinin can derdine düşeceğine, sorunların kısa sürede aşılacağına, işlerin daha iyi bir hal alacağına ve iş dünyası içinde çok kısa sürede çok yol kat edeceğine, daha ferah ve daha rahat bir hayata kavuşup kendisini daha iyi hissedeceğine, başındaki şanssızlıktan kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada tırnaklarını ojeli gördüyseniz:

  • Duygularınızı veya planlarınızı açıkça dile getirmeniz ilişkilerinizin güçlenmesini sağlıyor.

Rüyada tırnaklarda oje görmek faturaların biriktikçe birikeceğine, malını ve canını riske edeceğine, gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına tabir olunur.

Rüyada tırnaklara oje sürmek kişisel problemlerini çözeceğine, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına rivayet eder.

Rüyada ayak tırnaklarına oje sürmek parasal ve ruhsal sorunların artacağına, ulaştığı başarıları ve elinde bulunan imkânları kıskanan kişiler tarafından bir dedikoduya malzeme edileceğine delalettir.

Rüyada tırnaklara oje görmek eline geçen bütün fırsatları çok hayırlı ve çok doğru şekilde değerlendireceğine ve kazancının çok büyük olacağına, çok yakın bir zaman içinde çok hayırlı bir işe gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tırnaklara kırmızı oje sürmek işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine, sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına işaret eder.

Rüyada tırnaklarında oje görmek artık eskisi gibi sıcakkanlı davranmayacağına ve aralarındaki iyi duyguların neredeyse biteceğine, hayatına sakinlik, güzellik ve hayır geleceğine işarettir.

Rüyada tırnakta kırmızı oje görmek zarar getirecek bir kişi ile bağların koparılacağına, başarılarının hiçe sayılacağına delalet eder.

Rüyada tırnak ojelemek emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, alın terinin karşılığını alacağına ve varlık içinde bir hayat süreceğine, yapmaya çalıştığı şeyler hatalı adımlar atacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
4 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Aslı

Rüyamda iki adet yeşil oje gördüm ellerime sürmüşüm anlamı nedir teşekkür ederim

Zeynep

Rüyamda bir tekstil atölyesi nde çalışdığımı görüyorum tırnağımda mor renk oje görmek ne anlama gelir