Rüyada tırnağını ojeli görmek

Rüyada tırnağını ojeli görmek illet hastalıklara tutulmayacağına, çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşacağına, mevki kaybına uğrayacağına, kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına ve mal varlığının yaşanacak kötü bir olaydan ötürü azalacağına ancak sıkıntıların sona ereceğine, namusu ve onuru ile yaşamayı seçeceğine ve bu şekilde para kazanacağına, hastalıklarla boğuşmak zorunda kalacağına, eline geçen fırsatları bir türlü doğru ve hayırlı bir şekilde değerlendiremeyeceğine, hayırlı ve büyük kazançlara ulaşılacağına, kısmetinin ve şansının kapanmasıyla birlikte işlerinin de düşeceğine işaret eder.

Rüyada tırnağını ojeli gördüyseniz:

  • Düşüncesiz veya plansız hareketler boşa kürek çekmek veya hata yapmak anlamına gelebilir.

Rüyada ayak tırnaklarında oje görmek çok güzel günler göreceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, çok büyük sorunlar yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada tırnağa pembe oje sürmek işlerinin rast gideceğine, yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına, büyük firmalardan mevki ve makam içeren iş teklifleri alınacağına, yakın bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine tabir olunur.

Rüyada tırnakları ojeli erkek görmek çok iyi ve hayırlı adımlar atacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine alamet eder.

Rüyada tırnağında kırmızı oje görmek kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine, kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına veya aldığı iyi eğitimi doğru firmalarda değerlendirme şansı bularak hayal ettiği kariyer için her türlü iyi şartı ele geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada tırnak ojelemek büyük maddi ve manevi zararlara sebep olacağına, bu durumun aile hayatına da yansıması ile birlikte büyük ve önü alınamaz tartışmaların yaşanacağına, aile bireyleri arasında uzun süreli küslüklerin başgöstereceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir çöküş yaşayacağına işarettir.

Rüyada tırnaklarını ojeli görmek tehlikeye atılmaktan çekinmeyeceğine, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına ve eski ruh haline tekrar kavuşmak ve kendisini toparlamak için çok çalışacağı halde bir türlü kendisine gelemeyeceğine delalettir.

Rüyada pembe ojeli tırnak görmek önünün kapanacağına, kişinin altından kalkamayacağı sorunlar yaşamayacağına tabir olunur.

Rüyada tırnaktaki ojeyi silmek bazı engellerle karşılaşacağına, yakın bir zaman içerisinde çok sıkıntılı hallere ve durumlara düşüleceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments