Rüyada siyah ojeli tırnak görmek

Rüyada siyah ojeli tırnak görmek işlerinin sürekli daha kötüye gideceğine, iyi ve hayırlı insanlarla karşılaşacağına, tarımla uğraşanların bereketli bir dönem geçireceklerine ve kazançta artış olacağına, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, kırgınlık yaşanacağına, kendisine yeni kısmetler sunacağına, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine ve hiçbir derdi kalmayacağına, alacağı bazı iş tekliflerini değerlendirmek için kısa süreli olarak bir tatile çıkacağına, yapacağı o işi onaylamayacağına inanılır.

Rüyada siyah ojeli tırnak gördüyseniz:

  • Kontrollü değişiklikler yapmanız veya bazı olayları tutarlı şekilde zorlamanız durumunda pişman olmaksızın istediğinizi elde edebilirsiniz.

Rüyada tırnağa siyah oje görmek çok büyük mutluluklar duyacağına, akılsızca davrandığı için geleceğini tehlikeye atacağına tabir olunur.

Rüyada tırnağa siyah oje sürmek sıkıntılı ve zor günler geçireceğine fakat yalnız kalmayacağına, sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olunacağına işaret eder.

Rüyada siyah ojeli tırnak görmek geçiminin bu nedenle insanların yardımı ile sürdüreceğine, daha sonra mutlu bir birlikteliğe yol alacağına delalettir.

Rüyada tırnakta siyah oje görmek kişisel konularda da yeteneklerinin üzerine gideceğine, maddi ve manevi olarak çok güzel günler geçirileceğine tabir olunur.

Rüyada tırnakta kırmızı oje görmek çok sıkıntı çekilmiş olan konularda rahata ereceğine, yaşanan üzüntülerin telafi edilmesi için bir yakınından destek alacağına, her zaman akıllıca hamleler yaparak başarısının önündeki engelleri tek tek temizleyeceğine işaret eder.

Rüyada tırnağında kırmızı oje görmek eğlenceli ortamlara gireceğine, geçim kolaylığı içinde olacağına işaret etmektedir.

Rüyada ayak tırnaklarında oje görmek heyecanlı ve hızlı günler geçireceğine, moral bulacağına, yeni bir arkadaş ortamına girileceğine alamet eder.

Rüyada tırnaklarına oje görmek insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, bu yüzden insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına, eş dost ya da akrabalardan biri ile ortaklık kurulacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments