Rüyada tırnaklara oje görmek

Rüyada tırnaklara oje görmek onlara sanat öğreteceğine, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine, hasta kişilerin eskisi gibi sıhhatlerinin iyi olacağına, içinde bulunduğu bu durumdan kurtulmak için çözüm yolu arasa da bulamayacağına, günlerinin güzelleşeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının da yok olacağına, gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına,  maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine, yeni bir birlikteliğe yelken açılacağına, büyük bir projenin başına geçileceğine, zor zamanların geride kalacağına delalettir.

Rüyada tırnaklara oje gördüyseniz:

  • Ani tepkiler zarar verebilir.

Rüyada tırnak ojelemek olumlu değişiklikler yaşayacağına, rahata ereceğine, yeni bir hayat kurma yolunda bazı adımlar atılacağına, alınan borçların günü gününe ödeneceğine yorulmaktadır.

Rüyada ojesiz tırnak görmek tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına, kişinin alacağı karardan sonra tüm düzeninin değişip, yeni bir hayata başlayacağına inanılır.

Rüyada tırnaklara kırmızı oje sürmek maddi ve manevi açıdan zorluklarla karşılaşılacağına, tartışmalı durumlara düşüleceğine, ağız tadının, rahatının ve lüksünün de yerinde olacağına alamet eder.

Rüyada tırnaklara oje sürmek zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine, sevdiği kişiler ile sevinçli günler yaşayacağına, allah’ın izni ile her zaman başarılı ve bol rızklı olacağına yorulur.

Rüyada tırnağa beyaz oje sürmek ancak daha sonra şansının yaver gitmesi ile çok rahat edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına, kolaylıklarla, fırsatlarla ve kısmetlere sahip olacağına alamet eder.

Rüyada tırnaklarını ojeli görmek dertlerini, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına, geçmişi unutup geleceğine, bir anda sorunların gün ışığına çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tırnaklarına oje görmek atılacak adımlarla en doğru kararın verileceğine, eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine ve üzüntü duyulacağına işaret etmektedir.

Rüyada tırnakları ojeli görmek kişinin yoğun tempoyla geçen yakın geçmişinden sonra rehavete kapılacağına, maddi olarak yetersizlikler yaşayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments