Rüyada tırnağa siyah oje görmek

Rüyada tırnağa siyah oje görmek her türlü kötü kazadan ve kimseden korunacağına, kısa süre içinde engelleneceğine, sabırlı olmak ve allah’a yalvarmak dışında kişinin elinden bu süreç zarfında bir şey gelmeyeceğine, insanların dikkatini kendi üzerine toplamak ve egosunu tatmin etmek içi bunu ulu orta her yerde, olur olmadık anlarda beyan edeceğine, gidilecek bir iş yemeğinde yeni iş ilişkileri kurulacağına, parasal bir konuda verilen bir sözün yerine getirileceğine ve güzel bir birlikteliğin başlayacağına, maddi ve manevi olarak çok daha güçlü bir kişi olacağına, alınan kararlar sayesinde çok büyük zarara uğramaktan ve kötü durumlara düşmekten kurtulacağına yorulur.

Rüyada tırnağa siyah oje gördüyseniz:

  • Problemli bir durum ya da açmaz kendi kendine düzelebilir.

Rüyada tırnağa siyah oje sürmek kendisini üzen konuların kapanacağına, aile bireyleri ile bazı tartışmalar yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada tırnakta siyah oje görmek yetenekler ve beceriler sayesinde haklı bir zenginliğe kavuşulacağına, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine, mutluluğun her zaman hayata renk katacağına delalettir.

Rüyada siyah ojeli tırnak görmek attığı hayırlı adımların kendisini mutluluğa ve zafere taşıyacağına, yaşamına heyecan ve renk geleceğine yorulur.

Rüyada tırnağa siyah oje görmek zengin olunacağına, yeni işler alacağına inanılır.

Rüyada tırnaklara kırmızı oje sürmek zor, kötü ve hasta günler geçireceğine, parasal olarak sorunlu olacak bir iş yapılacağına işaret eder.

Rüyada tırnağa kırmızı oje sürmek kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tırnaktaki ojeyi silmek yüksek rütbe sahibi bir zat ile görüşme yapacağınıza, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına işaret eder.

Rüyada ayak tırnağına oje sürmek sevinçli ve güzel haberler alınacağına, çok büyük paralar kazanacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments