Rüyada tırnak kırıldığını görmek

Rüyada tırnak kırıldığını görmek sorunların zaman içinde daha da büyüyeceğine ve içinden çıkılmaz bir hal alacağına, hayatının alt üst olacağına, ancak daha sonra girdiği ortamdaki kişilerin sıcakkanlı tavırları ve yaklaşımları nedeni ile tüm çekingenliğini üzerinden atacağına, gelirinin giderinden fazla olacağına, daha sonra çektiği cefanın, doyasıya sefasını süreceğine, ailesiyle olduğu gibi akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına ve onlarla hep iyi geçineceğine, çok büyük atılımlar yapılarak üst mevkilerde bir yere terfi edileceğine, kişinin hiçbir konuda doğru adımlar atamayıp kendisini zora sokacağına yorulur.

Rüyada tırnak kırıldığını gördüyseniz:

  • Herkes belli konularda abartma veya aşırılığa kaçma eğiliminde olabilir.

Rüyada kırılan tırnak görmek alınan bir haber üzerine bir yolculuğa çıkılacağına ve bu yolculuktan ötürü aile içinde tartışmaların başgöstereceğine, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, bir ömür boyu refah içinde yaşanacağına delalettir.

Rüyada tırnağının kırıldığını görmek büyük bir maddi refaha kavuşacağına, işleri bozmak isteyenlere üstünlük sağlanacağına inanılır.

Rüyada kırılmış tırnak görmek sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine, atılım yapacağına, ileriye gideceğine delalettir.

Rüyada tırnağın kırılması görmek nasiplerini alacağına, yapılan hataların kısa bir süre içinde telafi edileceğine, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada tırnak kırılmak gözyaşı dökeceğine, her zaman hak ettiğini alacağına alamet eder.

Rüyada tırnaklarının kırıldığını görmek kendini çok iyi hissedeceğine, rızık elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada ayak tırnağının kırıldığını görmek üzüntülerini çok kısa zaman içinde mutluluğa dönüşeceğine, karşısında kendisinden yardım isteyen birinin olacağına delalet eder.

Rüyada el tırnağının kırıldığını görmek kurtuluşa kavuşacağına, hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine, yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
6 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Buse

Rüyamda sağ el yüzük parmağımın tırnağı kırıldı, ne demek acaba

Mahmteergl

Selam aleyküm hayırlı sabahlar hayırlı cumalar. Rüyamda ayak baş parmağımın tırnağı kırılmıştı kan yoktu. Elimle kalırdım hafiften, ağrı falan hissetmedim. İyi dedim uzun zaman götürür diye düşündüm. Sonra düşündüm

Zeynep

Rüyamda Sol El işaret parmagimin tırnağı kırıldı biraz huzursuz oldum ne demek aceba