Rüyada babasını içki içerken görmek

Rüyada babasını içki içerken görmek yanlış yatırımlar yapacağına, babaevinden ayrılıp yeni bir ev kurulacağına, zora giren işlerin hayra çıkacağı, ele geçen kazancın günden güne artacağına, güzel işlere ve hayırlı çalışmalara imza atılacağına, karşısına hayır ve uğur getirecek işlerin çıkacağına, atılan adımların getireceği zorlukların ve kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine, işlerini yoluna koyacağına, eline geçen yüklü miktarda kazanç sayesinde çok rahat edeceğine, işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına ve kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada babasını içki içerken gördüyseniz:

  • Yeni bir iş, yeni bir aşk, yeni bir arkadaşlık ya da dostluk gibi konularda şanslısınız.Yakınlarınızın size bir süprizi olabilir.

Rüyada babasının içki içtiğini görmek sevdiği kişilerle arasının açılacağına, endişeli ve üzüntülü günlerin geride kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada babasını içki içerken görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, yakın bir zaman içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, kurulacak olan yuva sayesinde huzurlu bir geleceğe erileceğine delalet etmektedir.

Rüyada babanın içki içtiğini görmek kişinin tüm hayatının değişeceğine, böylece istediği kadar kazanca ve mala sahip olacağına delalettir.

Rüyada babayı içki içerken görmek kısa süreli bir mutsuzluk ve acı yaşanacağına, kapısına gelen bir kişiye yardım etmesi sayesinde hayır duaları alacağına yorulmaktadır.

Rüyada babanı içki içerken görmek rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine ve hayalleri gerçekleştirme yolunda birkaç adım atılacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği herşeye yakın bir zaman içinde herhangi bir zorluk çekmeden kavuşacağına işarettir.

Rüyada sevgilinin içki içtiğini görmek kişinin şansının ve kısmetinin açılacağına, uzak bir akrabadan kalacak miras sayesinde yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine alamet eder.

Rüyada sevdiğinin içki içtiğini görmek doktordan doktora koşturacağına, kendisine kar getirecek girişimlerde bulunacağına rivayet eder.

Rüyada kocanın içki içtiğini görmek kendisini iyi ve huzurlu hissedeceğine, yaşamının daha güzel hale geleceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına, durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine ve kafasını duvarlara vuracağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments