Rüyada sevdiğinin içki içtiğini görmek

Rüyada sevdiğinin içki içtiğini görmek manevi olarak da çöküntü içine düşeceğine, rüyayı gören kişinin, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına, inancını bir kenara atıp daha fazla para elde etmek için hırsına yenik düşeceğine, sorunların ve problemlerin ortadan kalkacağına ve mutlu günlerin geleceğine, sorunların kısa sürede aşılacağına, işlerin daha iyi bir hal alacağına ve iş dünyası içinde çok kısa sürede çok yol kat edeceğine, hayatını sürdürmekte zorlanacağına, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, gerçekleştirilecek işlerden yüklü miktarda kazançlar elde edileceğine, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine ve bol kısmetli bir kişi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğinin içki içtiğini gördüyseniz:

  • Ufak tefek sakarlıklara ya da kazalara karşı tedbirli olmalısınız.

Rüyada sevdiğin kişinin içki içtiğini görmek onlarla her geçen gün daha bir kenetleneceğine, karşılıklı olarak kadir kıymet bileceklerine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına, çıkış yolları bulacağına, rahatlayacağına, hafifleyeceğine delalet eder.

Rüyada sevdiğin birinin içki içtiğini görmek her gün daha fazla dolacağına, aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına işaret eder.

Rüyada sevdiğinin içki içtiğini görmek hayal edilen herşeye kavuşacağına, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, işlerinin bu kişiler tarafından engellenip maddi olarak zarara uğratılmasına, bu yüzden aile hayatı içerisinde huzursuzluk, tartışma ve kavgaların başgöstereceğine rivayet eder.

Rüyada sevdiğini içki içerken görmek işlerinde kendisini yoran ve sıkan şeylerin ortadan kalkacağına, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına işaret etmektedir.

Rüyada içki içirilmek onlara seve seve bildiklerini aktaracağına, aile hayatı içinde yaşanan sorunların aile büyükleri sayesinde çözüm bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada kocasını içki içerken görmek ruhsal olarak büyük zarar verecek bir olayla karşılaşılacağına ve prestij sahibi bir kişi iken yaşanacak kötü bir durumla birlikte iş dünyasındaki tüm saygınlığın ve başarıların silineceğine, kazancının yakın zamanda artış göstereceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine,  sevdiği kişilerin hayır duasını alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada babanın içki içtiğini görmek çok uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, kısmetlerin günden güne artacağına delalet eder.

Rüyada bir yakınının içki içtiğini görmek iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, yaşadığı sağlık sorununun tedavi edileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments