Rüyada babasının içki içtiğini görmek

Rüyada babasının içki içtiğini görmek bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine, işlerinin hep yolunda gideceğine, kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına, yolcu ve gurbette ise vatanına dönmeye, anne baba duası alınacağına, onları hayatından bir daha asla yüzlerini görmemek ve seslerinin duymamak üzere çıkartacağına, daha önce yaşadığı olaylardan ötürü çok kötü olan ruhsal durumunun daha kötü bir hale geleceğine, sürekli bir rahatsızlık içinde olacağına, zorlukların ve kötü günlerin aşılacağına, iş hayatında ve aile hayatı içinde karşısına çıkan sorunlarından kurtulup mutlu zamanlar geçireceğine delalet eder.

Rüyada babasının içki içtiğini gördüyseniz:

  • Birlikte birşeyler yaparken her zamankinden daha tedbirli davranmak bir çözüm olabilir.

Rüyada babanın içki içtiğini görmek bir sebeple hiç olmayacak bazı durumlar ile karşılaşacağına, şansının ve kısmetinin kendisini hiç bırakmayacağına ve ileride çok zengin bir kimse durumuna geleceğine rivayet eder.

Rüyada babanı içki içerken görmek iyi olan hayatının ve hayat şartlarının kısa süre içinde olumsuz yönde değişmeye başlayacağına, kenara para atıp birikim yapmaya çalışacağına işarettir.

Rüyada babayı içki içerken görmek rüyayı gören kişinin, neşesinin, ağız tadının, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, ortaya konulacak çalışmalar ile huzurlu bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada babasını içki içerken görmek ticaretten yana şanslarının açık olacağına, hayatın başarılarla ve güzelliklerle geçeceğine, kazancın ve mutluluğun yerinde olacağına rivayet eder.

Rüyada babasının içki içtiğini görmek eline para geçeceğine ve geçen parayı da hayır işlerinde kullanacağına, maddi ve manevi olarak sevineceğine alamet eder.

Rüyada başka birinin içki içtiğini görmek maddi olarak ferahlık yaşanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada yakın birinin içki içtiğini görmek yeni bir hayat kurulacağına, işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına işarettir.

Rüyada camide içki içildiğini görmek hayatının güllük gülistanlık olacağına ve kişinin yüzünün artık güleceğine, ilerleyeceğine, bilgi sahibi olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments