Rüyada tırnağın kırılmasını görmek

Rüyada tırnağın kırılmasını görmek hayırlı bir kısmet ile çok güzel kararlar verileceğine, kazancın günden güne düşeceğine, sevdikleri ile bir araya geleceğine, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, rahatının, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına, endişelerin sona ereceğine, çok iyi mevkilere geleceğine, kısa zaman içinde hem eşinin, hem çocuklarının ve ailesinin kendisine destek olacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerde büyük kazançlar elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada tırnağın kırılmasını gördüyseniz:

  • Son dakika değişiklikleri sizin yararınıza sonuçlar doğurabilir.

Rüyada tırnağı kırılmak borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, yasa dışı yollara meyli olması nedeniyle kendisi dışında sevdiklerinin hayatına da sıkıntı vereceğine, ilk zamanlarda çok kazanmasa da, zamanla eline geçen paranın bereketinin artacağına rivayet eder.

Rüyada tırnak kırıldığını görmek çocuk sahibi olunacağına, sıkıntıların büyüyeceğine, endişe verici bir durumla karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayak tırnağının kırıldığını görmek yalnız kalınacağına, ardından yeni bir iş bulunacağına, bu sayede aksiliklerin ve üzüntülerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, eline geçecek para sayesinde başkalarına da yardımlarda bulunup, huzur içinde yaşayacağına alamet eder.

Rüyada tırnağını kırıldığını görmek ekmek ve dünya malı alacağına, resmi bir kurumda işe girileceğine, hayır duaları alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada kırılan tırnak görmek rüya sahibinin elinden gelenleri yapsa da bu işi bitiremeyeceği için moral bozukluğu yaşayacağına, çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine ve bu sayede daha üst mevkilere çıkma şansı yakalayacağına alamet eder.

Rüyada tırnak kırılmak zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, daha iyi şartlarda yaşama imkânına kavuşacağına delalet eder.

Rüyada tırnaklarının kırıldığını görmek gerçekleştirilmek istenen büyük hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, doktordan doktora koşturacağına işaret eder.

Rüyada tırnağın kırılmasını görmek hiç ummadığınız bir acı ile karşılacağınıza, işsiz kişilerin iş ararken stres yaşayacaklarına ancak sonucun güzel olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments