Rüyada tırnaklarını kirli görmek

Rüyada tırnaklarını kirli görmek kişinin ailesine de faydalı işler yapacağına delalet eder rüyada ev almak güzel ve yeni bir ev iş yaşamı için güzel haberler alınacağına, gerek maddi gerek manevi anlamda zarara ve ziyana uğrayacağına, hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine, bir sebeple her geçen gün daha büyük bir üzüntüye düşüleceğine, sermayesinin boşa gideceğine, maddi zarara uğrayacağına, böylece yaşanan uykusuz gecelerin biteceğine, eline geçen fırsatların hepsinin çok büyük hayır getireceğine ve yakın zaman içinde başarılı adımlar atılacağına, şansının açık olacağına, kafasına göre birini bulacağına, sorunlardan dolayı çöken maneviyatının iyileşmeye başlayacağına, moralinin düzeleceğine işaret eder.

Rüyada tırnaklarını kirli gördüyseniz:

  • Aceleciliğinden ise hiç bir şey kaybetmemişsin.

Rüyada tırnak kiri temizlemek allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tırnakları kirli görmek çok hayırlı ve kazanç sağlayacak çalışmalara girileceğine ve aile hayatında uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir evliliğin kapılarını açacak çeşitli adımlar atılacağına, meslek hayattaki başarıların değerini yitireceğine işaret etmektedir.

Rüyada kirli tırnak kesmek küs oldukları ile barış, sevgi, birlik ve dayanışma halinde olacağına, sıkıntılı bir işe girip gösterilen sabır sayesinde altından kalkılacağına yorulur.

Rüyada tırnak arasında kir görmek borcu olanların sorunlarını da ailelerinin çözeceğine, hayal ettiği işe ve hayata kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada tırnaklarını kirli görmek vasıflı, yetenekli ve şahsiyetli kimse haline geleceğine, iş hayatında çok büyük ve hayırlı çalışmalar yapacağına tabir olunur.

Rüyada tırnak içinde kir görmek çok büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, işinde uzmanlaşacağına, bu sayede makam sahibi olacağına, ilerleyeceğine rivayet eder.

Rüyada içi kirli tırnak görmek korkularından, kendini kötü hissetmesine neden olan kuruntularından ve şüphelerinden kurtulamayacağına, alınan bir haber üzerine bir yolculuğa çıkılacağına ve bu yolculuktan ötürü aile içinde tartışmaların başgöstereceğine inanılır.

Rüyada kirli ayak tırnağı görmek birçok kişinin ekmek yiyeceği bir işe gireceğine, sevdiği kişi ile tutkulu ve doyasıya bir ilişki yaşayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments