Rüyada tırnak kiri görmek

Rüyada tırnak kiri görmek hak yolunu bulacağına, tüm sorunlarının biteceğine ve endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına, yoksulluk günlerinin artık arkada kalacağına, yapılan kötü bir davranıştan ötürü yakın bir arkadaşla aranın açılacağına, kötü günlerini arkasında bırakacağına, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına, sağlık sorunlarının biteceğine, hayatında yeni başlangıçlar yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tırnak kiri gördüyseniz:

  • Ortağınız veya eşinizle beraber ileride büyük kazançlar getirecek işlere girebilirsiniz.

Rüyada tırnak kiri görmek özlem gidereceğine, sorunlu bir döneme girileceğine alamet eder.

Rüyada kirli tırnak kesmek rüya sahibi kadın ise uzun ve sağlıklı bir ömre sahip olacağına, sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına, büyük ferahlık yaşayacağına, toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine yorulur.

Rüyada tırnak arasında kir görmek rahat nefes aldıracak bir işe girileceğine, kafasının sakinleşeceğine yorulur.

Rüyada kirli tırnak görmek hak yolunda hiçbir sıkıntı çekmeden ilerleyeceğine, çok zor ve çok sıkıntılı işlerin altından kolayca kalkacağına, yarar getireceğine, maddi açıdan çok büyük gelir kaynağı olacağına işarettir.

Rüyada tırnağını kirli görmek çok para kazanacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada tırnakta kir görmek aile hayatında huzuru yakalayacağına, doğru yatırımlar yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada tırnak içinde kir görmek sorunlarını bu iş sayesinde başka insanlar ile paylaşacağına, işin üstüne gittikçe durumun daha da kötü bir hale geldiğini fark edeceğine tabir olunur.

Rüyada tırnaklarını kirli görmek çok büyük başarılar elde edeceğine, büyük başarılara ve kazançlara kavuşacağına, elinden gelen herşeyi büyük bir sabırla gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments