Rüyada tırnağını kırıldığını görmek

Rüyada tırnağını kırıldığını görmek kısmetlerinin ayağına kadar geleceğine, tekin olmayan kimselerle karşılaşacağına, girdiği bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, temiz saf bir adamla evlenebileceğine, hem maddi hem de manevi olarak güç kudret sahibi olacağına, bazı yanlış anlaşılmalar yüzünden sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine, çok kötü günler geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işine ve hayatına geri döneceğine, aradığı çareleri bulacağına, şifa bulacağına, güzelleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada tırnağını kırıldığını gördüyseniz:

  • Aile büyükleriniz sizi bazı konularda engelleme gayretleri içinde olabilirler veya ailenizin yaptığı ya da yapmayı planladığı harcamalar yüzünden siz zor durumda kalabilirsiniz.

Rüyada tırnağın kırılmasını görmek uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı bir işten kendisine gelecek olan çok iyi bir teklifle ayrılacağına, girdiği bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına alamet eder.

Rüyada tırnak kırılmak evli ise yaşadığı sıkıntılardan kurtulacağına, gelirinin artacağına, rızkının da genişleyeceğine yorulur.

Rüyada kırılmış tırnak görmek fırsatlarla, kısmetlerle dolu günlerin geleceğine, iş hayatı için harcanan emeklerin kazanç sağlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada tırnağını kırıldığını görmek hayatına şans ve uğur getirecek işler yapacağına, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada tırnağın kırılması görmek en fazla hayatını belli bir standartta sürdüreceğine, başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına yorulmaktadır.

Rüyada tırnağı kırılmak anı yaşamak yerine gelecekle ilgili sağlam planlar yapacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, yakın zamanda çok hayırlı ve güzel haberlerin geleceğine tabir olunur.

Rüyada ayak tırnağının kırıldığını görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştirip çok büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, sabırla aşılan bu süre sonunda aile içinde yeniden huzurlu günlerin yaşanacağına delalettir.

Rüyada tırnaklarının kırıldığını görmek işinde büyük başarılar alacağına, variyeti ile herkesi kıskandıracağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments