Rüyada tırnağı uzun görmek

Rüyada tırnağı uzun görmek her geçen gün başarıların artacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, güzel günler geçireceğine, maddi ve manevi açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, zor zamanların geride kalacağına, zor zamanların biteceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, dini bütün, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine, zorlukların kolaylıkla aşılacağına, çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, işlerinin kötüleşeceğine, maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine ve büyük bir zarara uğrayacağına yorulur.

Rüyada tırnağı uzun gördüyseniz:

  • Göz önünde bulunmaktan kaçınmamanız durumunda imajınızı güçlendirebilir ya da takdir edilebilirsiniz.

Rüyada uzun ojeli tırnak görmek sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına, hayattan bıkmasına neden olacağına, onu isyan noktasına getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada uzun tırnaklı erkek görmek uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, malvarlığının artacağına, sağduyulu olması ve mantıklı kararlar alması sayesinde her işin altından kolaylıkla kalkabileceğine alamet eder.

Rüyada uzun ve kirli tırnak görmek aile bireyleri arasında sürtüşmeler olacağına, endişe duyulan bir hastalığın aile bireylerinden birinde baş göstereceğine inanılır.

Rüyada uzun tırnak kesmek sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, harama göz dikmeyeceğine işaret eder.

Rüyada tırnağını uzun görmek dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, çok büyük ve hayırlı işlere gireceğine, eğitim hayatında çok üst kademelere çıkacağına işarettir.

Rüyada ayak tırnaklarını uzun görmek güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına, toplumda suçlu, allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine, işlerin kötüye gitmeye başlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada uzun tırnaklı birini görmek çok üzüntülü zamanlar geçireceğine, huzurunun, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına işarettir.

Rüyada uzun tırnak görmek üzücü olaylar yaşanmasından dolayı meydana gelen ruhsal bütün sıkıntıların son bulacağına, yorgunluk, kırgınlık ve endişe dolu günlerin biteceğine, hastalıkların sona ereceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments