Rüyada timsaha sarılmak

Rüyada timsaha sarılmak korkularını ve şüphelerini yeneceğine, darda kalacağına, ele güne muhtaç hallere geleceğine, maddi ve manevi açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, büyük atılımlarda bulunacağına,  çok büyük kazançlar elde edeceğine, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, yüz güldürecek sonuçlara ulaşılacağına, kolaylıklara kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada timsaha sarılmak gördüyseniz:

  • Parlak fikirleriniz veya ilginç planlarınız herkesi şaşırtabilir.

Rüyada timsaha sarılmak sınırlarının ve yapabileceklerini hesap ederek atılım yapacağına bu sayede ufak ve yeni girişimlerinden büyük ve tatmin edici sonuçlar elde edeceğine, kadının kendisinin cımbızla kaşını aldığını görmesi ise sorunlarının üstesinden kimseye ihtiyaç duymadan kendi başına halledeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sarı timsah görmek elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına, içinin ve kafasının da rahat edeceğine delalettir.

Rüyada denizde yüzen timsah görmek sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, onu dinleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada timsahla dost olmak eline geçen kazancı boşa harcayacağına, emek sarf etmeden ve yorulmadan kazanç sahibi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada timsah kavga etmek sağlık problemleri içinde olacağına, iyi kalpli ve hayırlı insan sayısının da artacağına yorulur.

Rüyada ağzı bağlı timsah görmek üzgün, mutsuz ve moralsiz olacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yavru timsah görmek varlıklı biri ise mal varlığının daha da artacağına, hayal edilen şeylere kavuşulacağına rivayet eder.

Rüyada yatağın altında timsah görmek aile hayatında ve iş hayatında güzel günler yaşanacağına, kendisi için çok hayırlı bir işe girdiği bir dönemde büyük zarar edeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments