Rüyada timsahla dost olmak

Rüyada timsahla dost olmak çalışarak ailesine maddi açıdan yardımda bulunacağına, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına, kendisini çok iyi yerlere getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak kararlar vereceğine, çok başarılı olacağına, hayal gibi kalacak isteklerinin gerçekleşeceğine, üzüntülerini çok kısa zaman içinde mutluluğa dönüşeceğine, ruhen güzelleşeceğine, kişisel gelişimi için çok yönlü araştırmalar yapıp, kendini çok daha işe yarar hissetmek için uğraşacağına, kırıldığı bir kişi ile arasını düzeltmek için çok büyük bir çaba göstereceğine delalet eder.

Rüyada timsahla dost olmak gördüyseniz:

  • İşinizi, sağlığınızı veya iş arkadaşlarınızla ilişkilerinizi ilgilendiren konularda dikkatli hareket etmelisiniz.

Rüyada timsahla dost olmak kendisini üzen ve kıran şeyleri kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, yakın bir zamanda evlat sahibi olacağına yorulur.

Rüyada dostunu dövmek ekmek teknesinin de yolunda devam ettiğini öğreneceğine, sevdiği kişilerden biri ile arasının yaşanan bir tatsızlıktan dolayı açılacağına, zarar ettiği bir işte kendisine yardım edecek deneyimli biri sayesinde işleri toparlayacağına ve kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada eş dost görmek ağır bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eşle bazı tartışmalar yaşayıp ayrılığın eşiğine gelineceğine, çok güvendiği bazı insanlardan büyük ihanetler göreceğine delalettir.

Rüyada dost görmek çok büyük ve kazançlı işlere girileceğine, bu işlerden kazanılacak para ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine ve bu sayede tüm sıkıntılardan ve sorunlardan kurtulacağına, ancak daha sonra sevdiği ve değer verdiği insanlardan birisi sayesinde çok büyük bir yardım göreceğine delalettir.

Rüyada yılanla dost olmak hemen ardından yeni bir kararla birlikte işlerin yoluna gireceğine, ticaretten yana da kısmetlerinin bollaşacağına delalet eder.

Rüyada aslanla dost olmak sağlığının, huzurunun, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına delalet eder.

Rüyada başbakanla dost olmak sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine, üzüntülerin ve endişelerin yakın bir zamanda biteceğine, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine ve çok hayırlı ve çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına tabir olunur.

Rüyada dost arkadas görmek eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, eski ahbaplarıyla da muhabbetini ilerleteceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments