Rüyada timsah kavga etmek

Rüyada timsah kavga etmek mal ve varlık sahibi olacağına, çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına ve herkesi biraraya getireceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına, hasretin biteceğine, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, hayalkırıklıklarının giderileceğine, eşinin ve çocuklarının kendisi için makbul ve hayırlı kimseler olacağına, aile bireyleri arasındaki sorunların çok hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına, eşsiz fırsatlar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada timsah kavga etmek gördüyseniz:

  • Sizi engellemek amacıyla uydurulmuş haberler almanız ya da dedikodular dinlemeniz olasıdır.

Rüyada timsah kavga etmek ancak herkese yardım eden bir kişi olunması sayesinde bu kötülüğün zarar vermeden bertaraf edileceğine, keyifleneceğine ve afiyette olacağına alamet etmektedir.

Rüyada timsah öldürmeye çalışmak maddi gücünün azalacağına, rızkın çoğalacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir sürü timsah görmek günahların da affolacağına, karamsarlığa düşeceğine ve çevresindeki kişilerle yaşayacağı fikir çatışmaları nedeniyle o kimselerle yollarını ayıracağına tabir olunur.

Rüyada denizden timsah çıktığını görmek sevinçli ve güzel haberler alınacağına, maddi sıkıntıların kurulacak bir ortaklık sayesinde ortadan kalkacağına, ferah bir döneme girileceğine, kendisini çok kötü ve yalnız hissedeceği bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada yüzerken timsah görmek stresinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, ilerleyen yıllarda şöhretli hale geleceğine yorulur.

Rüyada evinde timsah görmek sıkıntılı günler yaşayan eski kocasına destek olacağına, sorunların ortadan kaldırılacağına delalet etmektedir.

Rüyada timsahla konuşmak aile bireylerinin bazı konularda yargısız infaz yaptığının düşünüleceğine, ruhunun esenlik bulup aydınlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada timsah kovalaması görmek rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine, düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına ve rahata ereceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments