Rüyada yavru timsah görmek

Rüyada yavru timsah görmek eğitim hayatı ile ilgili olarak yeni bir kapı açılacağına, rahatsızlık veren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına vebazı küçük sorunlar yüzünden hayata geçirilemeyen bir projenin gerçekleştirileceğine, o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına, maddi ve manevi olarak rahata erileceğine, gündemde olmayan maddi gelirlerin ortaya çıkmasına, iş hayatında çok büyük başarılar kazanacağına, çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, rızkın ve kazancın artacağına, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine, zarar gördüğü insanlarla hesaplaşacağına, sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına rivayet eder.

Rüyada yavru timsah gördüyseniz:

  • Çevrenizde yaşanan her konuyu kafanıza takıyorsunuz, biraz rahat olun yoksa sağlığınızı kaybedebilirsiniz.

Rüyada timsah yavrusu beslemek nice noksanlık içinde olduğuna, razı geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yavru timsah görmek sıkıntıların ve zararların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, hastalanacağına, üzüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada timsah yavrusu yemek iş hayatı içinde sahip olunan prestijin artacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, gösterilecek sabır ve azimle kazanılan paranın bazı sorunlar yüzünden kısa süre içinde harcanacağına inanılır.

Rüyada yavru timsah beslemek işlerin kötüye gitmesine sebep olacağına, eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine, hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına alamet etmektedir.

Rüyada yavru timsahlar görmek mevcut hayat koşullarının sekteye uğramadan aynı şekilde devam edeceğine, hırsla ve büyük bir inançla ilerleyeceğine işaret eder.

Rüyada timsah yavrusu öldürmek elinde bulunan imkânları yardıma muhtaç olan insanlar için kullanacağına, sağlık sorunlarından muzdarip olunacağına rivayet eder.

Rüyada evde yavru timsah beslemek karlı işler yapma olanağı elde edeceğine, atılıma geçeceğine, herkesin önünde olacağına yorulur.

Rüyada yavru timsah öldürmek bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, sevdiği kişiyle yeni bir başlangıç yaparak yeni bir hayata merhaba diyeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments