Rüyada sarı timsah görmek

Rüyada sarı timsah görmek el attığı tüm işlerde aksilikler ile karşılaşacağına, zor ve stresli günler geçireceğine, iş hayatında bol kazanç sağlayacak girişimlerde bulunacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve güzel mevkilere geleceğine, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine ve yoluna çıkan bütün engelleri teker teker aşacağına, sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına tabiri caizse adeta ruhunun acı çekeceğine, kendisine zafer ve birincilik getirecek yatırımlara gireceğine, şansının açılacağına ve özellikle de kısmetinden yana yüzünün güleceğine, bir sebeple rüyayı gören kişinin çok sinirleneceğine, kazancının artacağına ve sorunlarının çözüleceğine delalet eder.

Rüyada sarı timsah gördüyseniz:

  • Hoşça vakit geçireceğiniz güzel şeyler paylaşabileceğiniz ortamlarda bulunacaksınız.

Rüyada timsaha sarılmak bilmediği bir durumla baş başa kalarak zor günler atlatacağına, beddua ve ah alacağına, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada sarı timsah görmek kötü huyunu ve olumsuz düşüncelerini terk edeceğine, bolluk ve berekete kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada su ve timsah görmek çalışmaların, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine, imkanlarının artacağına delalettir.

Rüyada siyah timsah görmek ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine, en sıkıntılı ve korkutucu anda bile allah’ın yardım edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada timsahın görmek mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine, o kimseler nedeni ile başının derde gireceğine, hayatının zorlaşacağına alamet eder.

Rüyada timsah eti yemek sıkıntılı ve sorunlu bir döneme gireceğine, ister istemez kendisini çok derin ve büyük üzüntülere sokacak ve yalnız başına kalmasına sebep olacak bazı olaylar yaşayacağına, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada büyük timsah görmek başarısının önündeki engellerin kalkacağına, çok hayırlı ve büyük kazançlar sağlayacak adımlar atılacağına alamet eder.

Rüyada suda timsah öldürmek bir süre durulmayan olayların ve halledilemediği için sürüp giden meselelerin ortaya çıkacağına, elinde bulunan imkânların bazı kişiler tarafından kötüye kullanılmak isteneceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments