Rüyada timsah ısırması görmek

Rüyada timsah ısırması görmek rahatsızlık duyulacağına, kendisini çekemediği için etrafta olur olmaz laflar edeceğine, aile  hayatında tartışmalar ve sürtüşmeler yaşanacağına, düşünmeden hareket edeceğine, yönetici koltuğuna yükseleceğine, fakirleşeceğine, kısa süre içinde işlerinin açılacağına, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, hayırlı bir yola girmeye, bol bol dua almaya tabir olunur.

Rüyada timsah ısırması gördüyseniz:

  • Bazı konularda size daha verimli sonuçlar sunabilecek, daha çok kazanç sağlamanıza yardım edecek veya bir şekilde size yararı olacak olumlu değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada timsah tarafından ısırılmak kötü haberlerin alınacağına, alınan borçların geri ödenemeyeceğine ve düşülen bir anlaşmazlığın bir türlü çözüm bulamayacağına yorulur.

Rüyada timsah ısırması görmek tüm isteklerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, bunun da hayatındaki en isabetli karar olacağına delalettir.

Rüyada timsaha sarılmak malında zulüm meydana gelmesine, elindeki fırsatları çok iyi değerlendireceğine tabir olunur.

Rüyada evde timsah yavrusu görmek sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına ve sorunların bir nebze de olsa hafifleyeceğine, tutuklu olan kimselerin ise beraat alıp özgürlüğüne kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada bebek timsah görmek kendisi için uygun olmayan bir ilişkiyi sonlandıracağına, yaşam tarzında büyük değişiklikler yapılacağına işaret eder.

Rüyada timsah tarafından yenmek pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına, yakın zamanda epey yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, hayırlı kişiler ile dostluk kurulacağına inanılır.

Rüyada mavi timsah görmek eğer hayırlı bir şey değilse sıkıntı çekeceğine, bir sebeple kendisi ile tartışılacağına işaret eder.

Rüyada timsah tarafından kovalanmak böylece yaşanan uykusuz gecelerin biteceğine, eline geçen fırsatların hepsinin çok büyük hayır getireceğine ve yakın zaman içinde başarılı adımlar atılacağına, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments