Rüyada timsah tarafından kovalanmak

Rüyada timsah tarafından kovalanmak rakiplerin yapacağı bazı kötülüklerden etkilenileceğine, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, üzgün olacağına, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, yaşama sevincini ve enerjisini kaybedeceğine, pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına, güleceğine, anne baba duası alınacağına, bu sayede karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine rivayet eder.

Rüyada timsah tarafından kovalanmak gördüyseniz:

  • Hayatın farklı kesitlerinden kişilerle karşılaşmak veya geçmişinizle ilgili bazı konuları daha iyi anlamanıza yardım edecek bazı şeyler, daha derinlere inme veya yeni şeyler keşfetme arzunuzu arttırabilir.

Rüyada timsah tarafından kovalandığını görmek zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine tabir olunur.

Rüyada timsah tarafından kovalanmak iyi ve hayırlı bir kısmetinin çıkacağına, karşısına iyi insanların çıkacağına işaret eder.

Rüyada timsah kovalaması görmek çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine, kırgınlıkların ve küskünlüklerin sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada timsah tarafından yenmek mevcut işinden daha iyi koşullarda başka iş imkanları bulacağına, bunları aşmak için büyük çaba sarf edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada timsah tarafından ısırılmak sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulması için artık ona göz kulak olacağına, sıkıntıdan sonra feraha erileceğine işaret etmektedir.

Rüyada timsah tarafından öldürülmek ardından birçok konuda yardımcı olacağına, büyük zararlara uğrama tehlikesini atlatacağına delalettir.

Rüyada kocası tarafından kovalanmak gam ve keder çekmeyeceğine, daha rahat ve güzel bir hayat yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada ayı tarafından kovalandığını görmek hayatının en büyük fırsatını elde edeceğine, gözlerinin mutluluktan parlayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments