Rüyada timsah tarafından yenmek

Rüyada timsah tarafından yenmek girdiği işlerde herkesin imrenerek ve kıskanarak bakacağı bazı çalışmalara imza atacağına, içindeki sıkıntıların gideceğine, ekonomik olarak büyük darbe alacağına, onlara karşı fark atarak öncelik ve ayrıcalık sahibi olacağına, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatının güzel gidişatının aile hayatına da yansıyacağına, yükünün hafifleyeceğine, içinin rahatlayacağına, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, işlerinin açılacağına ve çevresinin genişleyeceğine delalettir.

Rüyada timsah tarafından yenmek gördüyseniz:

  • İhmalkar davranışlardan da kaçınmalısınız.

Rüyada timsah tarafından yenmek iş hayatında büyük kazançların elde edileceğine, işyerinde ve hanede bolluk ve bereketin hâkim olacağına yorulur.

Rüyada timsahı yenmek iş hayatının ve maddi durumunun daha iyi bir hal alacağına, sıkıntıların en kısa sürede allah’ın izni ile son bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada ayı tarafından yenmek çok büyük başarılar elde edeceğine, rahatının ve konforunu da yerinde olacağına alamet etmektedir.

Rüyada aslan tarafından yenmek geri planda kalacağına, bolluk ve bereketin artacağına rivayet eder.

Rüyada kurt tarafından yenmek sorunların çözüleceğine ve hayırsız kişilerin aileden ve haneden uzaklaştırılacağına, yaşanan zorlukların üstesinden gelineceğine tabir olunur.

Rüyada köpekbalığı tarafından yenmek uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı bir işten kendisine gelecek olan çok iyi bir teklifle ayrılacağına, şansının açılacağına, hayatına bereketin ve bolluğun geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada balık tarafından yenmek belli bir kazanç elde edileceğine, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına, sıkıntılı olduğu bir dönemi atlatacağına alamet etmektedir.

Rüyada köpek tarafından yenmek heyecan yaratacak olaylar yaşanacağına, işlerin canlanacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments