Rüyada tepeden aşağı inmek

Rüyada tepeden aşağı inmek aile bireyleri arasında tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, yakın zaman içinde zahmetli bir işe girileceğine, mal sahibi olacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına, borçlarının arttığı bir dönem yaşayacağına, aile hayatında çok sıkıntı çekeceği bir döneme gireceğine, çok büyük mutluluklar duyulacağına, ancak daha sonra yakınlarından birinin vereceği destekle toparlanacağına rivayet eder.

Rüyada tepeden aşağı inmek gördüyseniz:

  • Belli bir konu ya da kişi sizi çok fazla heyecanlandırmamış veya tam tersi hırslandırmış olabilir.

Rüyada tepeden aşağı inmek çok büyük bir mutluluğa erileceğine, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada tepeden aşağı bakmak kendini beğenmiş ve biraz ters bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, zorlu çalışma koşulları sebebiyle yıpranılacağına delalettir.

Rüyada tepeden aşağıya bakmak kişinin kimseye muhtaç olmayacağına, el açmayacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine, kişinin yaşam şeklinin, alışkanlıklarının, hayata bakışının, düşüncelerinin, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına yorulur.

Rüyada binanın tepesinden aşağıya bakmak kudretli kişiler arasına gireceğine, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve uzun zamandan beri hayali kurulan eve kavuşulacağına işaret etmektedir.

Rüyada tepeden aşağı kaydıgını görmek bazı kişilerle aralarında büyük anlaşmazlıklar yaşanacağına, düşmanını dost, dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada tepeden aşağıya kaymak uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine, yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine ve bu işte patronluğa kadar yükselerek çok daha başarılı adımlar atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada tepeden aşağı kaymak işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine, çok büyük paralar kazanılacağına, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine tabir olunur.

Rüyada tepeden aşağıya düşmek geleceğinin de çok parlak olacağına, attığı hayırlı adımların kendisini mutluluğa ve zafere taşıyacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments