Rüyada temiz suda boğulmak

Rüyada temiz suda boğulmak projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, büyük bir tartışma yaşayacağına, saygın biri haline geleceğine, batıl amele, haybeye para ve zaman harcayacağına, geleceğini de olumsuz yönde etkileyeceğine, el attığı her işte çok büyük başarı kazanacağına, evde tatlı bir telaş yaşanacağına inanılır.

Rüyada temiz suda boğulmak gördüyseniz:

  • Gerçekleri dışlamayın.

Rüyada temiz suda boğulmak sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak için yeni yollara başvuru yapacağına, çok iyi şeylere alamet eder.

Rüyada temiz suda boğulduğunu görmek hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine, iyiliğe kavuşacağına, yaşama isteğinin artacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine delalet eder.

Rüyada temiz berrak suda yüzmek güllük gülistanlık olacağına, şansının açılacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine, ancak zamanında kimseyi dinlemediği için zor günlerinde de yanında hiç kimseyi bulamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada temiz suda kaplumbağa görmek iş ve yaşam stresinden kurtulmak için eğlenceli zamanlar geçireceğine, ruhsal olarak hastalık yaşayacağına ve günden güne daha kötüleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada temiz suda balıklar görmek inancı ve kendine olan güveni sayesinde niyetlendiği her işte muvaffak olmayı bileceğine, kendisini çok büyük sürprizlerin beklediğine ve yakın bir zamanda çok şaşıracağına delalet eder.

Rüyada temiz suda yürümek güzel bir şekilde devam eden ve büyük kazanç beklentisi ile yapılan bir projenin askıya alınacağına, girdiği bazı işleri en iyi yerlere getireceğine alamet eder.

Rüyada temiz suda kurbağa görmek iş arayanlar için pek çok teklifin arka arkaya geleceğine, eş, dost ve akrabaları ile çok sevinecekleri bir haber alacağına delalet eder.

Rüyada temiz suda balık görmek şansının da açık olacağına, esenlik bulacağına, rahata ereceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments