Rüyada suda yüzen kurbağa görmek

Rüyada suda yüzen kurbağa görmek yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine, kazancının sağlam ve sabit olacağına, bu düzenin bir gün değil, ömür boyu süreceğine, yaşadığı sıkıntıların bu haber sayesinde ortadan kalkacağına, çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına ve maddi açıdan çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine, kendisini işine çok kaptırdığı için çok büyük zarar göreceğine, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına, maddi ve manevi olarak çok rahatlayacağı bir döneme gireceğine alamet eder.

Rüyada suda yüzen kurbağa gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz sokak kavgasından, iş hayatınızda sizi dolandırmak isteyen ya da ayağınızı kaydırmak isteyen kimselerin düzenlerine kadar değişebilecek bir sürü terslikle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada suda yüzen kurbağa görmek yapılan yardımların karşılığının kısa zaman içinde alınacağına, borçların ve dertlerin biteceğine, çok üzüntülü zamanlar geçireceğine ve hayatını çok kötü bir şekilde etkileyecek olaylar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada suda kurbağa görmek etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, mutluluğunu kaçıran, onu üzen, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine, sorunlu bir durumla karşılaşacağına delalettir.

Rüyada temiz suda kurbağa görmek aralarında bir konuşma geçeceğine, daha geniş bir rızık elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada suda yüzen ördek görmek zor günlerin uzaklaşacağına, zarar edilen işlerin yakında telafi edileceğine delalet eder.

Rüyada suda yüzerek kaçmak sorunlarından ve sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, çok büyük üzüntüler ve stresler yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada suda yüzen timsah görmek yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine, yaşlılığında kendisine bir bebek özeni ile bakılacağına rivayet eder.

Rüyada suda yüzen inek görmek yeni bir hayat tarzı benimseyeceğine, hasta kimselerin iyileşme sürecine gireceklerine, geçimsizliklerin bitip, aile içinde neşeli ve keyifli günlerin başlayacağına rivayet eder.

Rüyada suda yüzen at görmek işinde itibar edineceğine, tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments