Rüyada temiz bir suda yüzdüğünü görmek

Rüyada temiz bir suda yüzdüğünü görmek kendini doğru yolu bulmaya vereceğine, insanları günah işlemeye teşvik edeceğine, çok büyük üzüntüler ve stresler yaşayacağına, sorunların bir bir çözüme kavuşacağına, bunun hem meslek hem de özel hayatına darbe vuracağına, peşinde koşulan bir işte büyük bir ilerleme sağlanacağına, kişinin mutsuz ve üzgün olacağına, önemli yerlere geleceğine delalettir.

Rüyada temiz bir suda yüzdüğünü gördüyseniz:

  • Size karşı davranışlarda bulunan kimseleri ise katı bir şekilde eleştirmek isteyeceksiniz.

Rüyada temiz suda balıklarla yüzmek dileklerinin gerçekleşeceğine, ruhen ve bedenen kendini çok daha iyi hissedeceğine rivayet eder.

Rüyada çok temiz suda yüzmek verilen sözlerin bir türlü tutulamayacağına, bir sebeple aile huzurunun bozulacağına, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine delalet etmektedir.

Rüyada temiz bir suda yüzmek sevdiği bir kişi ile birlikte yeni bir işe gireceğine, hem aşk hayatının hem de ticaret hayatının yolunda gideceğine, huzurunun ve mutluluğunun da baki kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada temiz bir suda yüzdüğünü görmek rızkının her geçen gün daha da artacağına, maddi açıdan çok hayırlı bir dönem geçireceğine, kötü günlerin bir daha yaşanmayacağına işarettir.

Rüyada temiz suda yüzdüğünü görmek ticaret ehli kişi olacağına, insanlara iş öğreteceğine, sonucun kişi için hayırlı olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada temiz berrak suda yüzmek sağlıkla ilgili yaşanan bir sorunun düzeleceğine ve rahat  bir nefes alınacağına, bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine alamet eder.

Rüyada temiz ve berrak suda yüzmek girdiği tüm işlerin altından alnının akıyla çıkacağına, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına, aile hayatında çok büyük tartışmalar gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Rüyada temiz suda kurbağa görmek dargınların barışacağına, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine, moralin ve keyfin yerine geleceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments