Rüyada temiz atlet giymek

Rüyada temiz atlet giymek zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, sorunların köklü şekilde ortadan kalkacağına, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine, kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine, hak yolundan ayrılmayacağına, düşündüğü bir projeyi gerçekleştirmek konusunda büyük bir azim gösterdiği halde yardım eden kişiler tarafından yarı yolda bırakılacağına, kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine, içine düşeceği sıkıntı nedeni ile kafasının karışacağına ve rüyayı gören kişinin bir türlü ne yapmaya karar veremeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada temiz atlet giymek gördüyseniz:

  • O nedenle ani tepkilerden kaçınmakta fayda var.

Rüyada temiz atlet giymek parasının pul, malının da hiç olacağına, fakirleşeceğine, hayallerinde kurduğu hayatın kendisine allah tarafından nasip edileceğine delalettir.

Rüyada temiz atlet görmek bir sebeple sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, uzun zamandan beri hayali kurulan ve çok kazanç getirecek olan bir projenin zararlı bir şekilde biteceğine, işlerinde başarısızlığa düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada atlet giydiğini görmek mutluluğa giden yolu bulacağına, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına yorulur.

Rüyada beyaz atlet giymek teklifi kabul etmesi sayesinde havalara uçulacağına, yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına işaret eder.

Rüyada beyaz atlet giydiğini görmek zararlarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, onu yalnız bırakmayacağına, kızına daima sahip çıkacağına ve onu desteklemekten de hiç vazgeçmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeşil atlet giymek yokluk içine düşeceğine, yaptığı çalışmalardan ve girdiği işlerden çok büyük miktarda zararlara uğrayacağına delalettir.

Rüyada başkasının atletini giymek kendisine hayır getirmeyecek kararlar alacağına, telaşlı geçirilen günlerin kişiye mutluluk vereceğine inanılır.

Rüyada kadın atleti giymek çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, her zaman çok başarılı olacağına, sıkıntılarından arınıp genişliğe çıkacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments