Rüyada atlet giydiğini görmek

Rüyada atlet giydiğini görmek elini attığı her işten alnının akıl ile çıkacağına, isteklerin yerine geleceğine, sorunların çözüme kavuşturulacağına, pek çok kişiyi idare edeceğine, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, başına gelecek bir kötülüğü fark ederek, ona göre davranacağına, kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, hayırlı ve güzel haberlerin alınması sayesinde işlerin çok hayırlı bir hale geleceğine, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, eline geçen fırsatların çok iyi kazançlar sağlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada atlet giydiğini gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin davranışlarını değiştirmeye çalışabilir veya bazı görevlerini değiştirebilirsiniz.

Rüyada atlet giydirmek yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, allah’ın kendisine nasip ettiklerinden de razı geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada temiz atlet giymek rüya sahibinin de gerek eğitim hayatı için gerekse de iş hayatı için kendisine çok büyük yardımlarda bulunacağına, çok rahat bir şekilde çalışacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil atlet giymek bazı meselelere aşırı şüpheci yaklaşacağına, bir kazadan, hastalıktan veya sıkıntıdan bu sevapları sayesinde kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının atletini giymek parasının da, malının da eksilmeyeceğine, yokluk çekmeyeceğine işarettir.

Rüyada yeni atlet giymek hane içindeki sorunların, sıkıntıların, zorlukların ve kavgaların biteceğine, rakiplerini geride bırakacağına, terfi edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kadın atleti giymek zenginlik getirecek adımlar atılacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, yoksul ve muhtaç insanların hakkına göz dikeceğine ve tüyü bitmemiş yetimin hakkına el uzatıp haram yemekten utanmayacağına inanılır.

Rüyada kırmızı atlet giymek manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine, güzel bir hayata sahip olunacağına, sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve aile bireyleri ile birlikte bir işe girileceğine işarettir.

Rüyada atleti ters giymek aradığı çareleri bulacağına, şifa bulacağına, güzelleşeceğine, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments