Rüyada beyaz atlet giydiğini görmek

Rüyada beyaz atlet giydiğini görmek hayallerin kısa süre içinde gerçeğe döneceğine, gözünü bürüyen mal hırsı nedeniyle çok yanlış yollara gireceğine ve belalı kişilerle iş birliği yapacağına, dönülmez yollara gireceğine, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, büyük sorunlarla boğuşulacağına, kendisini üzen kişileri hayatından çıkartacağına, yaşama dört elle sarılacağına, kazancın ve ekmeğin eksileceğine, rüya sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz atlet giydiğini gördüyseniz:

  • Özel yaşamınız iş hayatınızla ilgili hedeflerinize ulaşmanızda engel teşkil edebilir.

Rüyada beyaz atlet giymek sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, başarılı olacağına ve başarılarının süreceğine delalettir.

Rüyada beyaz atlet giydiğini görmek maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, işlerinin baltalanacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine, hayırlı bir şekilde girilen işten çok büyük zararlar edilerek çıkılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının atletini giymek daha temkinli ve garantici olacağına, girişimde bulunduğu işlerden zaferlerle çıkacağına tabir olunur.

Rüyada yeni atlet giymek yaşamın yeni tatlarını keşfedeceğine, geçim sıkıntısını da arkasında bırakacağına, sevilen bir arkadaşla aranın açılacağına delalet eder.

Rüyada temiz atlet giymek yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına, işle ilgili olarak bir zarar yaşanacağına, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, kişiliğini ortaya koymaya çalışırken aşırı despot ve sert bir görüntüye neden olduğu için yanlış anlaşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada atleti ters giymek çevresindekilere karşı vefasızlık edeceğine, onları gücendireceğine ve çok kıracağına, yardıma muhtaç olan kişilere yardım etmek için çaba göstereceğine ve zorlukları yenmeleri için destek olacağına yorulmaktadır.

Rüyada atlet giydirmek bir sebeple rüyayı gören kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına, maddi ve manevi olarak çok hayırlı ve mutlu olunacak bir duruma gelineceğine delalet eder.

Rüyada atlet giydiğini görmek huzurunu kaybedeceğine ve moralinin bozulacağına, zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments