Rüyada başkasının atletini giymek

Rüyada başkasının atletini giymek sorunların aile büyüklerinin yardımıyla çözüme kavuşacağına, zor zamanların geride kalacağına, kardeşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, alınacak hayır duaları sayesinde kısmetin açılacağına, şansının açılacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine, kısmetin kapanacağına, mutlulukların yarım kalacağına, üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine, daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine, kişinin hayallerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, muradına ereceğine, sevdiğine kavuşacağına delalet eder.

Rüyada başkasının atletini giymek gördüyseniz:

  • Ya da oldukça beklenmedik veya alışılmadık yöntemler deneyerek sayılan başlıklarda ilerleme kaydedebilirsiniz.

Rüyada yeni atlet giymek kendisini korumaya alacağına, aile yaşantısında da her şeyin yolunda gideceğine, herkesin sevdiği, güvendiği, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına yorulmaktadır.

Rüyada atleti ters giymek iş hayatı ile ilgili çok hayırlı gelişmeler ile bir şekilde sorunlarının her geçen gün daha kolay bir hale geleceğine, kazancın ve ekmeğin eksileceğine delalettir.

Rüyada atlet giydiğini görmek rahatsızlık yaratan kişilerin hayattan çıkarılacağına, bir aile büyüğü ile ilgili üzücü bir haber alınacağına delalettir.

Rüyada yeşil atlet giymek belalara denk gelmeyeceğine ve kötülüklerden korunacağına, yeni bir sorumluluk altına gireceğine tabir olunur.

Rüyada beyaz atlet giymek yaşadığı sorunları kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına, rakiplerini arkasında bırakacağına yorulmaktadır.

Rüyada erkek atleti giymek kimse ile tartışmayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, çok güzel ve mutlu günlerin yakında görüleceğine, hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına delalet eder.

Rüyada başkasının atletini giymek ağzı tadının, neşesinin ve huzurunun baki kalacağına, sevdikleriyle bir araya gelip hoş sohbette olacağına alamet eder.

Rüyada beyaz atlet giydiğini görmek hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine,  bu durumları atlatmak için tekin olmayan bazı kişiler ile muhatap olacağına, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, ağır bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eşle bazı tartışmalar yaşayıp ayrılığın eşiğine gelineceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments